Lifestyle

Élet a kastélyban - Egy erdélyi arisztokrata nő konyhája

Ugron Zsolna erdélyi születésű magyar írónő néhány évig megtapasztalhatta, milyen az élet arisztokrataként. A régi főnemesi családból származó nő élete egy csapásra megváltozott, amikor annak budapesti életét hátrahagyva egy erdélyi kastélyban találta magát.

Amiről a lányos házaknál csak álmodnak

Kislányként sokan elképzeltük, milyen szép is lenne a mesékből ismert hercegnők módjára élni – szép ruhákkal, herceggel fehér lovon, palotával, óriási lakomákkal. Ugron Zsolnának, bár egy kicsit kevésbé rózsaszínűen, megadatott az, amiről a legtöbb lányos háznál csak álmodoznak.

Erdély számtalan kincset rejt

Akkori – szintén arisztokrata származású – férjének családja hosszas küzdelmeket követően nemrégieben kapta vissza a régen elvesztett zabolai kastélyt, illetve az ahhoz tartozó birtokot, amely évekig szolgált az írónő és családja otthonául.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ez gyors volt! Hihetetlen ok miatt válik a legendás brazil csatár felesége - alig több mint három hétig tartott a házasságuk.
Sztárok
A Mizu című dal révén került reflektorfénybe Karácson Tamás, amiből az egyik legismertebb, generációkon átívelő hazai sláger lett – ám a sikernek bizony volt árnyoldala is.
Sztárok
Tegnap még szőke volt, ma meg már... A brit énekesnő nem csak az Instagramon, a vörös szőnyegen is új külsővel debütált.