Rettenetes reggeli szokások, amiket örökre el kellene felejtenünk

Biztos te is csinálod valamelyiket.

Rettenetes reggeli szokások

Nagyon fontos, hogyan indítjuk a napunkat; amennyiben a következő rettenetesen rossz szokásokkal, akkor ne csodálkozzunk, hogy egyre fáradtabbak, gyengébbek vagyunk, és az egészségünk is folyamatosan romlik.

1. Forró zuhanyt venni

Bár a forró víznek relaxáló hatása van, erre nem reggel, hanem este van szükségünk. Ha mindenképpen felkelés után szeretnénk fürdeni, akkor langyos vagy hideg vízzel tegyük, az alacsony hőfok ugyanis felpezsdíti a vérkeringést, energiával tölt fel, stimulálja az agyat és hozzájárul a fogyáshoz is. Az pedig már csak a ráadás, hogy a forró vízzel ellentétben a hideg nem szárítja a bőrt.

2. Hosszú ideig nyomkodni a telefont

Sokaknak azzal telik a reggelük, hogy folyamatosan a telefonjukat nyomkodják. Nem probléma, ha valaki felkelés után, esetleg reggeli közben végigpörgeti a hírfolyamát, elvégre rengeteg embernek munkahelyi elvárás, hogy képben legyen az aktuális információkkal. Ettől függetlenül még nem kell átesni a ló túlsó oldalára! Néha szakadjunk el a technikai kütyüktől, és próbáljunk meg részese lenni a való világnak is.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!