Lifestyle

5 ordító jel, hogy karmikus adósságod van és ezért kell annyit szenvedned

Talán ez a válasz arra, miért ér annyi nehézség vagy ütközöl folyamatosan akadályokba. Legalábbis annak, akitől nem áll távol az ezotéria.

Hogyan állapítható meg, hogy van-e karmikus adósságod?

A karma lényege nagyon könnyen összefoglalható: ok és okozat. Minden tett következményekkel jár, amik lehetnek pozitívak vagy negatívak. Értelemszerűen a pozitív cselekedetek jó dolgokat szülnek, míg a negatívak kellemetlenségeket, rossz tapasztalásokat idéznek elő. A buddhista tanítások szerint háromféle úton hozzuk létre a karmát: a gondolatainkon, a szavainkon és a tetteinken keresztül.

Az, hogy rendelkezel-e karmikus adóssággal, amiket a negatív tetteid váltottak ki, két módon is megállapítható. Az egyik könnyű számmisztikai művelet elvégzése, amihez ide kattintva találsz segítséget. Ebből megtudhatod, hogy rendelkezel-e karmikus adósságszámmal.

A másik, ami felfedheti az adósság jelenlétét, azok az árulkodó jelek.

Kattints a galériára!

1. Negatív ciklusokkal vagy ismétlődő mintákkal szembesülsz az életedben Nagy valószínűséggel karmikus adósságod van egy korábbi életedből, ha azt veszed észre, hogy gyakran szembesülsz hasonló körülményekkel, például visszatérő kapcsolati problémákkal, függőségekkel vagy anyagi nehézségekkel. Ha pedig sokszor elköveted ugyanazt a hibát, vagy újra és újra átélsz egy bizonyos szerencsétlenséget, akkor is gyanakodhatsz a karmára.
Kattints a további képekért!

Megmutatjuk, mi a karma 12 legfőbb törvénye, ami segít megváltoztatni az életed!

leadotó: 123rf.com, forrás: spiritualify.org

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.