Lifestyle

Karma-táblázat: most megtudhatod, mit tartogat számodra a sors

Nehézségeid vannak vagy csak kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a jövő? Karmád mindenre választ ad.

Te milyen karmát cipelsz?

A tibeti buddhista vallás szerint halálunk után újjászülethetünk állati, vagy éppen emberi alakba, összesen kilenc alkalommal. Az újraszületés függ a korábbi életeink karmájától, hiszen az, aki "jó" életet élt korábban, üdvösebb karmát cipel tovább, míg azok, akik sok rosszat cselekedtek előző életükben rossz karmát kapnak a sorstól. Az alábbi karma-táblázatban láthatod, hogy születési éved szerint hányadik reinkarnációdat éled jelenleg. A Mewa rendszer pontos leírást ad sorsfeladatodról, illetve az is kiderül, hogy miért cipelsz annyi terhet. Kattints a galériára és olvasd el a hozzád tartozó szám jelentését!

Keresd ki a születési éved, majd a lapozz tovább a megfelelő számhoz.
Kattints a további képekért!

A személyiségtesztek által elképesztően sok mindent megtudhatunk magunkról, még akkor is, ha arról van szó, hogy hogyan viszonyulunk a kapcsolatainkhoz és egy másik ember szeretetéhez.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.