Ajándékkártya karácsonyra? Ezeknél keresve sem találhatsz jobbat!

A feltölthető ajándékkártyák egyre népszerűbbek Magyarországon. Ez az új ajándékozási forma nagyon praktikus, hiszen elegáns megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhatunk, így a megajándékozott maga döntheti el, mire is használja fel, és olyan ajándékot vehet belőle, ami valóban tetszik neki. Ma már szerencsére ezekből is rengeteg félét lehet kapni, úgyhogy azt gondoltuk, jól jön néhány tipp a választáshoz. Ezek a mi kedvenceink! (x)

Divat kártya

Stílusos barátnőnek, divatmániás huginak, vagy a kamasznak, aki olyan trendet követ, amivel senki nem tud lépést tartani. Ruhát vásárolni sokan szeretnek, de nem biztos, hogy könnyű eltalálni, minek örülnének. Egy olyan boltot kiválasztani, ahova néhanap ők is betérnek, nem lehetetlen feladat, itt pedig szinte biztos, hogy ajándékkártyát is vásárolhatsz, amit egy általad meghatározott összeggel tölthetsz fel. Így biztosan nem dobsz ki pénzt olyan ruhára, ami szerinted szuper, de a megajándékozott soha nem venné fel, és a vásárlás élményét sem veszed el tőle. Ezek közül a mi kedvencünk a H&M kártya.

Lakberendezési kártya

Ilyen kártya a legtöbb barkácsboltban és lakberendezési áruházban kapható, így például az IKEA-ban is. Különösen praktikus és hasznos meglepetés ez azoknak, akik nemrég költözködtek, vagy ahol bővült a család. Azt, hogy pontosan mire van szükségük, nem olyan egyszerű kitalálni, és még ha tudod is, hogy jól jönne nekik egy kislámpa, nem biztos, hogy olyat választasz, amilyet ők maguknak elképzeltek. A kártyával viszont te is hozzájárulhatsz az otthonuk kialakításához, mégsem hozod őket abba a kellemetlen helyzetbe, hogy esetleg egy nekik nem tetsző tárgyat kelljen mostantól minden nap nézniük.

AJI ajándékkártyák

Az AJI ajándékkártyákban az a jó, hogy a megajándékozott tényleg maga dönthet: kiválaszthatja, hogy mi az, amit igazán szeretne, és hogy mikor szeretné beváltani. Az ajándékkártyák igényes, akár játékos kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választod a húsz féle ajándékkártya közül, biztosan még különlegesebbé varázsolod az ajándékozás pillanatát. Az ajándékkártyákat több mint 250 elfogadóhelyen beválthatja a szerencsés! Ideális választás, hisz ezeket az ajándékkártyákat számos izgalmas szolgáltatásra és termékre lehet beváltani: divat, sport, lakberendezés, wellness, műszaki cikkek, szállodák, könyvek…
Bővebben: www.ajikartyak.hu

Műszaki cikkek

Ahogy elveszhetsz a divat világában, ugyanolyan tanácstalanul álldogálhatsz egy elektronikai üzletben is, mikor hangszórót, alaplapot, vagy éppen fényképező objektívet próbálsz találni technikai kütyük iránt megszállott rokonodnak vagy barátodnak. Az óvatos puhatolózás végül konkrét kérdésekbe, majd a boltból indított kétségbeesett telefonhívásokba torkollhat, ahol követeled tőle, hogy mondjon egy gyári számot, és ne is neked, hanem mindjárt az eladónak, mert te ezt nem bírod tovább idegekkel. Valószínűleg mindenki jobban jár, ha inkább ajándékkártyát veszel neki, és hagyod, hogy ő maga bogarásszon egy Media Markt üzlet kínálatában.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!