A legfittebb mentősöket is díjazzák az ország egyetlen fitness díjátadó gáláján

A kiváló sportolók mellett a legfittebb művészeket, üzletembereket, újságírót, az év leginkább mozgásra ösztönző személyét és kampányát is díjazzák a Gálán. Társadalmi kampányt is hirdetett a szervező: a mentősök maguk közül választják ki az életmódjukkal példát mutató kollégákat. (x)

Új arculat és a szakma krémje

Idén hetedik alkalommal, új névvel és logóval, Just Clear Fitness Wellness Award Gála néven kerül megrendezésre az eddigi Fitbalance Gála a Várkert Bazárban, 2019. február 20-án. Magyarország egyetlen Fitness és Wellness Gálája nagyszabású díjátadó eseménnyel várja a meghívottakat, a szakma versenyzőit, képviselőt. A Gálára meghívást kaptak a hazai fitness, wellness és üzleti világ meghatározó szereplői és a média és a közélet kiemelkedő személyiségei is.

A gálán átadásra kerülnek a Just Clear Award idei hivatalos sportszakmai díjai, melyek a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség versenyein elért legjobb eredményeket díjazzák. Emellett Életmód kategóriában az üzleti-, média- és művészvilág legfittebb példamutató képviselői is átvehetik az elismerést. Az idei gálán több új életmód kategóriát is bevezet a főszervező, együttműködő partnerével a Grandioso International Management támogatásával.

A Just Clear Fitness és Wellness Award kategóriái

A Gálán a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség legjobb éves eredményeit és szakembereit díjazzák. A Fitness és Testépítő - versenysport kiválóságai mellett díjat kapnak az év legjobb oktatói, megválasztják az év edzőit, sportegyesületét, bíróját. Az év fitness terme, leginnovatívabb edzésmódszere is kiválasztásra kerül.

„Számos meglepetéssel készül a Just Clear Gála, sportszakmai tekintetben és a szélesebb közönség felé is. A közéleti szereplők mellett idén kiemelten fókuszáltunk azokra az emberekre, eseményekre, amelyek szélesebb körben a hétköznapokban is példát tudnak mutatni nekünk, vagy hozzásegítenek minket ahhoz, hogy rendszeresen mozoghassunk.” - mondta el Bara Csaba főszervező. „A tudatos életmódra szeretnénk nevelni a nagyközönséget, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az ismert emberek közül megmutassuk azokat, akik példaértékűek lehetnek, így a zenészek, színészek, műsorvezetők, újságírók, üzletemberek közül is megválasztjuk az év legfittebb képviselőit.

Az idei évben először díjazzuk az év legfittebb gasztro személyiségét, hiszen a jó ételek fogyasztása nem zárja ki az egészséges életmódot és a mozgást. A családosok mozgási lehetőségeire is szeretnénk felhívni a figyelmet, ezért kiosztjuk az év családbarát fitness terme díjat, ahol szülőként is, a gyermeknek más programot biztosítva, tudunk mozogni. Az év leginkább mozgásra ösztönző kampányának kiválasztásánál, az volt a fő szempont, hogy hogyan tudta megmozgatni az embereket és rávenni őket arra, hogy elkezdjék beépíteni a mindennapjaikba a mozgást.”

Gyors, segít, erős, fitt? Super Abulance Man!

A Grandiosoval való együttműködés keretében a Just Clear Fitness Gála idén először hirdette meg „Az év legfittebb mentősei” kategóriát, melynek keretén belül női és férfi mentősöket díjazna. A nyerteseket a mentősök maguk közül választják ki, titkos ajánlással. A díj országosan került meghirdetésre a mentősök között. A díjat a gálán Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója adja át.

A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a hétköznapok legnagyobb hőseire, visszacsatolást adjon a mentősöknek, megköszönve a mindennapi munkát és elismerve azokat a mentős kollégákat, akik az egészséges életmódjukkal, rendszeres sportolásukkal is példát mutatnak. A díjat átvevők és átadók is mind neves művészek, szakemberek. Az est házigazdái Kulcsár Edina és Szabó András „Csuti” lesznek.

Életmód kategóriák:

 • Az év legfittebb énekesnője
 • Az év legfittebb férfi énekese
 • Az év legfittebb műsorvezetőnője
 • Az év legfittebb műsorvezetője
 • Az év legfittebb színésznője
 • Az év legfittebb színésze
 • Az év legfittebb üzletasszonya
 • Az év legfittebb üzletembere
 • Az év legfittebb gasztro guruja
 • Az év legfittebb újságírója
 • Az év leginspirálóbb mozgásra ösztönző személye
 • Az év családbarát fitness terme
 • Az év leginkább mozgásra ösztönző kampánya

Társadalmi díj:

Az év legfittebb mentősei

Oldalak