Júliusi pénzhoroszkóp: Nem várt pénz érkezhet a kasszába

Extra pénzre számíthatsz vagy inkább spórolnod kell majd júliusban? Olvasd el havi pénzhoroszkópodat, hogy megtudd a választ!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Nagy lendületed, teremtőerőd hozza a pénzt, de viszi is - rengeteg kiadásra számíthatsz! Nem csak családod, otthonod igényli a bőséget, te is tele vagy vágyakkal, melyek megvalósításához nem kevés összegre van szükség. Igyekezz nem beleesni a XXI. század csapdájába, mely minden új dolgot ki akar próbálni, meg akar élni, meg akar venni, kergetve azt az illúziót, hogy „ott” jobb lesz, ha „itt” nem jó! Hirtelen döntéseket munkáddal kapcsolatban se hozz, járd körbe a dolgokat, mielőtt befektetsz valamibe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Ne csodálkozz, ha nagyon vágysz a sok pénzre, arra gondolva, hogy az biztonságot ad, szép leszel a megvásárolható dolgok, kezelések által! Hiába teljesül minden vágyad, köztük ez is, ha ami jön, az megy is, leginkább türelmetlenül meghozott, illúziókat kergető döntéseid miatt. Hol van éberséged, hol van nagyon jó pénzügyi érzéked? A tárcádat is elveszítheted a nagy kapkodásban, de még a bankszámládon levő pénz sincs biztonságban, ha úgy utalsz át akár nagyobb összegeket, hogy máshol jár az eszed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Mindent elronthatsz türelmetlenségeddel, hirtelen hozott döntéseiddel. Kicsit lassíts, kicsit megfontoltabban! A büntetéseket se győződ fizetni, amit az utakon teremtesz magadnak nyugtalanságoddal, rohanásoddal. Kötelező a sport, mely a benned levő feszültségek egy részét ki tudja vezetni! Talán így megúszod a nagyobb kiadásokat, melyek úgy jönnek, mint derült égből a villámcsapás, de melyeket te teremtesz eszeveszett nagy lendületeddel. Minden titkos dolgot kerülj, komoly árat fizethetsz értük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Váratlan pénz lephet meg, mely feldobja napjaidat. Nyílik is a világ általa, hisz barátaiddal ezer terved, vágyad van - mindegy hova utazol, csak menj, abszolút nyitott vagy a nagyvilágra. Illúziókat azonban ne kergess, hisz minden összegnek van vége, s minden nem fér bele a valóságba - pláne, ha még nem is vigyázol tárcádra, s új gazdára talál jártadban! Az internetes átutalásokkal is óvatosan, járd körbe vágyaidat, könnyen megvezethetnek! Igaz, minden veszteségből tanulni lehet, ám nem mindegy mekkora árat fizetsz értük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!