Július a Víz-Kecske hónapja, dackorszak újratöltve: meg kell tanulnunk nemet mondani a kínai asztrológia szerint

Most ne hagyd, hogy paprikajancsinak nézzenek, akit kidobtál az ajtón, az maradjon is ott! Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Nem felejtünk, 2020!

A Fém-Patkány év fura, kavargó energiái még fortyogni látszanak, és bár a júliusban beköszöntő Kecske hónapja a kellemesebbek közé szokott tartozni, idén kissé több kihívással érkezik el. De nem kell megijedni, nem közelíti meg az áprilisi Fém-Sárkány keménységét, amelyen már szerencsésen túljutottunk, és az élet végre mehet valahogyan tovább. Mint árvíz, vagy más természeti csapások nyomában, a vész elmúltával újabb nehézségekkel kell szembenézni, mielőtt az élet visszatérhet a megszokott kerékvágásba, és igazán megpihenhetnénk. Fontos és nagy jelentőségű újrarendeződések zajlanak globálisan és sokunk magánéletében is.

Hogyan tudnánk mindezt a lehető legjobban megélni?
Ebben a hónapban könnyen találhatjuk magunkat olyan helyzetben, ahol határozottan kell képviselnünk önmagunkat, legyen szó bármiről: a személyiségünkről, a vágyainkról, vagy fontos igényeinkről. Persze vannak, akik jók, sőt túl jók ebben, na ők lesznek az energetika túlsó végén, ők kapják a nem-eket, és az is rendben lesz, hiszen mindenkinek meg tanulni valamennyire alkalmazkodni. Az alábbi tanácsok pedig azoknak szólnak, akik hajlanak a túlzott enegedékenységre, hogy másoknak kedvezzenek:
Kényelmesebbnek tűnhet majd újra lenyelni a sérelmeket, vagy lemondani arról, amit szeretnénk – de ezt már nem tehetjük meg tovább anélkül, hogy elviselhetetlenné ne váljon a helyzet, és ez a nyomás sarkalljon arra, hogy végre másképp reagáljunk. Mindenki önmagáért született és önmagáért felelős, valamikor meg kell tanulnunk kiállni ezért. Ez leginkább belső munka kell, hogy legyen, nem pedig a külvilággal vívott harc.

Mit hoz még a Kecske hónapja? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!