Július havi karrier horoszkóp: A Halak soha vissza nem térő lehetőséget kaphat, amivel fokozatosan feltornázhatja a bankszámláját

A Bika álmai megvalósulhatnak a hónapban. Íme júliusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyedben haladó Jupiter a változtatásokat sürgeti az életedben. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod, elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod, hogy az életed alakulása a saját kezedben van. A hónap eleje a legalkalmasabb a fontos, jövődet érintő döntések meghozatalára. Lehet, érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeket, de muszáj lesz megtenned. A szükséges erőt és segítőket megkapod hozzá!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne halogasd tovább a dolgokat, mert ez a hónap a változás és az öröm időszaka lehet. Most nem kell drasztikus dolgokat tenned. Elég, ha apró lépésenként haladsz előre. Ha valamin változtatni szeretnél vagy akár munkahelyet váltanál, akkor itt a remek alkalom! Ebben az időszakban megvalósulhatnak az álmaid!. Akkor is küzdj tovább és ne add fel, ha elsőre megoldhatatlan akadályokkal találkozol!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszakban voltak nagyon kemény helyzetek az életedben, ennek ellenére jó néhány sikert is elkönyvelhetsz. A következő időszak eredményessége azon múlik, hogyan tudod beépíteni a tapasztalataidat az életedbe. Mérlegelj, nézd meg, melyek azok a területek, amelyeken még dolgoznod kell, és gondold át, miként tudod megoldani! Bízz magadban, és tudatosítsd azokat a képességeidet, amelyekben jó vagy.


VI.22. - VII.22

Rák

Ha megteheted, időzítsd mostanra a szabadságodat és utazz el, pihenj sokat! Élvezd a családi együttléteket, a közös kalandokat. Most nagy szükséged van az új impulzusokra, hogy fel tudj töltődni. Július hónapja egy kisebb megtorpanást hozhat számodra. Nagy eséllyel régi problémák is előkerülhetnek. A legokosabb az lenne, ha most a konfliktusokat nagy ívben kikerülnéd, és inkább a kompromisszumra és a békére törekednél.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legfontosabb ebben a hónapban: ne legyél türelmetlen. Ez nem azt jelenti, hogy várakoznod kellene, amíg beindulnak a dolgaid. A hónap második felében lesz elég alkalmad arra, hogy kezedbe vedd az életed irányítását. Ne riadj vissza az olyan helyzetektől sem, amikor drasztikus döntéseket kell meghoznod. Minden változtatás, amit ebben az időszakban sikerül megvalósítanod, jelentős sikerrel kecsegtet!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ideje komolyan venni a saját igényeidet! Tanulj meg szorongások nélkül felelősséget vállalni, harcolni magadért, a boldogságodért. A hónap első felében jó esélyed van megérteni, feldolgozni, hogy melyek azok a hozott viselkedési minták, amelyek gátolnak a céljaid megvalósításában. Ezáltal lehetőséged nyílik kilépni ezekből és elkezdheted élni a saját életedet. Szentelj nagyobb figyelmet az érzéseidnek, és most tedd félre a híres józanságodat!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A jegyeddel szemben járó Jupiter életed egy fontos időszakára hívja fel a figyelmedet. Érdemes a céljaidat, lehetőségeidet átgondolni és tudatosítani, mit kell tenned azért, hogy ezeket elérhesd. Már csak azért is, mert komoly változásokat, izgalmas, váratlan helyzeteket hozó időszak veszi kezdetét az életedben ebben a hónapban. Az elkövetkezendő időszak konkrét munkát, új karrierlehetőséget is hozhat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elkövetkezendő időszak minden törekvése arra irányul, hogy megtaláld és stabilizáld a helyed a világban. Ehhez keress olyan célokat, kihívásokat és elvégzendő feladatokat, amelyek biztos anyagi hátteret biztosítanak számodra. Gondold végig, melyek azok a hozott képességeid, amelyeket pénzre tudsz váltani, van-e olyan régi befejezetlen ügyed, amit még el kell rendezned. Muszáj tiszta lappal indulni, mert csak ezután tudsz új célokat kitűzni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van, hogy a valóság és amit annak hiszel még csak köszönő viszonyban sincs egymással. Ebben a hónapban jó eséllyel szembesülhetsz a rideg valósággal. Igaz, hogy az igazság pillanata tartogathat néhány fájdalmas pillanatot, de legalább tisztán és reálisan láthatod a jövőbeli lehetőségeidet. A felismerés sokkal közelebb vihet az igazi céljaidhoz, mint azt elsőre hinnéd. Akkor se ijedj meg, ha úgy tűnik: minden kész káosz körülötted.


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben a hónapban a cselekvésnek van itt az ideje. Bármit, amit eddig nem tettél vagy esetleg nem mertél megtenni, most érdemes újból elővenned. A lényeg a nézőpontváltáson van. Ez nem olyan könnyű feladat, hiszen önmagunkkal megküzdeni a legnehezebb, de most ez a dolgod, az égiek nem hagynak számodra más megoldást!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hónap első felében ható Jupiteri tüzes energiák segítenek neked szárnyalni, kipróbálni magad új területeken. Egyúttal lehetőséged lesz végiggondolni, mennyire lehetsz szabad, és az vagy-e, aki lenni szeretnél. A kulcs a saját hitrendszered, és a Halak jegyében járó Neptunusz azt jelzi, hogy arra leszel képes, amit gondolsz és hiszel magadról. Ha nem vagy elégedett a lehetőségeiddel, akkor itt az ideje kibővíteni az ismereteidet.


II.21. - III.20.

Halak

A hónap eleje váratlan helyzeteket hozhat. Olyan változások indulhatnak el, amelyek a jövőd szempontjából igencsak fontosak lesznek. Ha megtalál egy munkaajánlat, mindenképpen lépd meg, és ne hagyd elmenni, mert a későbbiekben anyagilag igen kedvező lehetőségeket szalaszthatsz el! Ebben az időszakban sokkal tudatosabb vagy, ez segítségedre van abban, hogy elérd azokat a céljaidat, amelyekekre régóta vágysz.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak