Lifestyle

Július havi egészség horoszkóp: A Szűz számára balesetveszélyes ez a hónap

A Vízöntőnél olyan betegség alakulhat ki, ami műtéti beavatkozást igényelhet, de még idejében elkerülheti! Íme júliusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A hónap első felében az uralkodó bolygód a Mars a jegyeden halad keresztül a túlzásokra hajlamosító Jupiterrel együtt. Ez túlzott idegességre, türelmetlenségre sarkallhat téged. Itt az ideje, hogy ebben az időszakban kissé lassíts a tempón, fordíts nagyobb figyelmet pihenésre és az egyensúly megteremtésére. Gondold végig, mennyire élsz egészségesen, megadod-e a testednek, lelkednek azt, amire szüksége van. Júliusban az egészséges napi rutin kialakítása és az érzelmi harmónia megteremtése a legfontosabb.


IV.21. - V.20.

Bika

Leginkább a stresszes, rohanó életmódod miatt megemelkedő vérnyomásod okozhat kellemetlenségeket július hónapban. Próbálj meg rendszeres mozgást beépíteni a mindennapjaidba, valamint figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre. A nyári időszakban sokkal könnyebb több zöldséget és gyümölcsöt beiktatni az étkezésedbe, ezért megfelelő időszak, akár egy életmódváltáshoz is. Persze a lelkedről se feledkezz meg, kiemelten fontos számodra a pihenés és az elegendő, pihentető alvás!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap első felében érdemes lassítanod. Próbáld meg jól érezni magad a bőrödben, találd meg a belső békédet. Ha van egészségügyi problémád, amelyre eddig nem találtad meg a megoldást, akkor most legyél kitartó a probléma orvoslásában. A hónap utolsó időszakában sokkal érzékenyebb lehetsz, ezért fontos, hogy tudd kezelni a hangulatváltozásaidat, mert ezek egy idő után komolyabb testi tünetekben is megnyilvánulhatnak.


VI.22. - VII.22

Rák

Az egészséged kulcsa a harmónia, ha ez megbillen akkor testileg-lelkileg megbetegedhetsz. A harmóniát pedig úgy tudod elérni, ha változtatsz régi, rossz szokásaidon, a napi rutinodon. Ebbe többek között beletartoznak az étkezési szokásaid, a mozgásra és pihenésre szánt idő is. Legyen a tudatos odafigyelés a legfontosabb számodra ebben az időszakban. Figyelj oda arra is, hogy ne hajtsd túl magad, gyógyítólag hat rád a szeretteid közelsége, ezért legyél minél többet a társaságukban!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hónap első felében tele vagy energiával, erővel és lendülettel. Érdemes kihasználnod ezt a pozitív időszakot ahhoz, hogy egészségesebb életmódra váltasz. Persze ehhez teljesen meg kell változtatnod a napi szokásaidat és talán a teljes életviteledet. A sport, a nagy séták vagy akár az úszás, minden, ami csak kimozdít a megszokott kerékvágásból. A lelki állapotod most nagy hatással van az egészségedre, ezért érdemes erre is időt szánnod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Balesetveszélyes ez a hónap számodra! Még az is könnyen elképzelhető, hogy az otthonodban szerezel egy kisebb sérülést. Ezért nagyon fontos, hogy ne kapkodj, ne idegeskedj, és légy sokkal óvatosabb! Érzékenyebb a gyomrod, ezért esetleg időszerű lenne egy böjt vagy diéta, de a legfontosabb: ne egyél csak azért, hogy levezesd a stresszt és a feszülséget. A nyár mindig jó hatással van rád és kitűnő alkalmat nyújt arra, hogy egészségesebb szokásokat alakíts ki.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Júliusban az egészséged megőrzése érdekében változtatnod kell az életmódodon, ami most sokkal könnyebben fog menni, mint gondolnád, csak el kell szánnod magad. Ez a hónap különösen aktív, ingergazdag időszakot jelez, hiszen itt a nyár, a jó idő. Használd ki, iktass be minél több mozgást, lehetőleg a friss levegőn. Töltsd fel a vitaminraktáraidat, alakítsd át az étkezési szokásaidat, és jó ötlet lehet ehhez egy szakember véleményét is kikérni!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban az egészséged megőrzése állhat a középpontban. Mindennél fontosabb, hogy ne sajnálj magadtól semmit. Hiszen a jövőben csak akkor tudsz aktívan élni, ha rendben van az egészséged, és a maximumot tudod nyújtani az életed összes területén. A fogaidra, csontjaidra és az ízületeidre fordíts sokkal nagyobb figyelmet, mert ezzel megelőzheted, hogy a későbbiekben nagyobb problémák adódjanak.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tanuld meg kezelni a konfliktusokat, ahelyett, hogy magadban rágódnál egy-egy problémán. Bátran nézz szembe velük! Ez az első lépés, amely közelebb visz ahhoz, hogy megtaláld a megoldást a hangulatingadozásaidra, amelyek megkeseríthetik ezt a szép nyári hónapot. Jó hatással lehet rád, ha egy közeli barátodnak kibeszélhetnéd azokat a dolgaidat, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni. De ha semmiképpen nem boldogulsz, ne félj felkeresni egy szakembert!


XII.22. - I.20.

Bak

Július hónapban nagyon fontossá válhat a testmozgás számodra. Ugyanis az elnyomott energiák elfojtása, stresszt vagy akár kisebb depressziót és motiválatlanságot válthatnak ki belőled. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, nagy szükséged van a rendszeres és intenzív testmozgásra, amellyel a megfelelő mederbe terelheted ezeket az energiákat. Sokszor vagy bezárva a saját magad köré emelt falaid közé. Itt az ideje, hogy lerombold ezeket!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban különösen érzékeny lehetsz, főképpen az idegrendszered. Érdemes most figyelned a testedre, mindig jelez, figyelmeztet, ha veszélyben érzi magát. Ha ezt elmulasztod, akkor könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra kialakulhat egy olyan helyzet, hogy azonnali orvosi segítségre lehet szükséged, akár még műtéti beavatkozásra is sor kerülhet. Nagy természetkedvelő vagy,itt a jó idő,iktass be minél több mozgást, sétát a friss levegőn, ez mindig nyugtató hatással van rád.


II.21. - III.20.

Halak

Ebben a hónapban egymást követik az embert próbáló stresszes helyzetek az életedben. Ezért elkerülhetetlen lesz, hogy elegendő időt szánj a pihenésre és a feltöltődésre. Talán még álmatlanság is kínozhat, amely már komoly jelzés a szervezetedtől, hogy súlyos bajok lehetnek. Ha magadtól nem teszed meg, akkor talán a sors fog közbelépni és talán egy betegség formájában fog pihenésre kényszeríteni!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle