Lifestyle

Jelek a szellemvilágból: Madártollat láttál? Eláruljuk, hogy melyik mit üzen

Ne menj el mellette!

Varázslatos jelzések?

Amikor sétálunk az utcán számtalanszor belebotlunk egy-egy madártollba, ám nem tulajdonítunk nekik túl nagy jelentőséget és szimplán csak tovább sétálunk. Ez öreg hiba, ugyanis olyan különleges üzeneteket közvetíthetnek a szellemvilágból, amelyek örökre megváltoztathatják az életünket. Alaposan figyeld meg, hogy milyen madártoll kerül az utadba, hiszen az is lehet, hogy üzenetet kaptál a "túloldalról". Lapozd fel galériánkat és eláruljuk, hogy melyik szín milyen jelentést rejt!

Színes - Ilyen tollakat viszonylag ritkán láthatunk, ám nem lehetetlen. Rózsaszín, piros: Egy románc van kialakulóban, vagy esetleg gyermekáldás van kilátásban. Sárga, narancssárga: Gratulálunk, ugyanis a helyes utat választottad, hamarosan beteljesíted a sorsod. Kék, zöld: Elindultál a spiritualitáshoz vezető úton. Nagyon jól haladsz a lelki megvilágosodás felé.
Kattints a további képekért!

Még a világhírű illuzionista, Harry Houdini sem tudott rájönni a fivérek trükkjeire. Vajon tényleg természetfeletti képességekkel rendelkeztek?

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.