Lifestyle

Brutális, hogyan végzik ki a halálraítélt rabokat Japánban: Szinte hihetetlen, mit művelnek ezekkel a veszélyes bűnözőkkel

2022-ben még mindig 55 országban alkalmazzák a halálbüntetést büntetési formaként, de elsőre talán nem gondolnánk, hogy Japán is ezek közé tartozik.

Megtörték a szünetet

Az ország 2021-ben egy majdnem kétéves szünetet tört meg, amikor három férfit végeztek ki. 2022 első kivégzésére júliusban került sor, amikor felakasztották Tomohiro Katót, akit még 2008-ban hét ember meggyilkolásáért ítéltek el.

Ahogy azonban egy nemrégiben közzétett Reddit-bejegyzésből kiderült, rengeteg embernek fogalma sem volt arról, hogy Japánban még mindig tartanak kivégzéseket, és különösen megdöbbentette őket, amikor megtudták, hogy a halálbüntetést akasztással hajtják végre.
Ráadásul a halálbüntetés Japánban egy titkok övezte téma, állítólag különösebb figyelmeztetés nélkül kerülhet rá sor.

Lapozz, ha érdekel, hogyan végzik ki a halálraítélteket Japánban!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.