Újévi szerelmi előrejelzés: végre egy hónap, ami mentes a csalódásoktól

Bízzunk a jelenlegi kapcsolatunkban. Íme január havi szerelmi horoszkópunk!

III.21. - IV.20.

Kos

Az első héten a párodnak szüksége lehet egy kis magányra, egyedüllétre, arra, hogy tisztázhassa, átgondolhassa az érzéseit, hagyd és segíts neki ebben. Nagyon fontos, hogy higgyetek a kapcsolatotokban és találjatok közös célokat. Egy kapcsolat akkor jó, ha egyenrangú és mindkét fél hajlandó a kompromisszumra. Figyelj rá, hogy párod érezze, az ő érzései, akarata is számít. Most nem esik nehezedre türelmesnek lenni, sokkal toleránsabb vagy, mint korábban bármikor. Amennyiben keresed a párod most belebonyokódhatsz egy olyan viszonyba, amely tele van titkokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az új év első hónapja nemcsak legtitkosabb érzelmeiddel szembesíthet, de erőt is ad ahhoz, hogy megold a régóta húzódó problémákat. Ideje, hogy pároddal megbeszéjétek és kimondjátok a hosszú ideje dédelgetett sérelmeiteket. Most a legnagyobb kihívást a kommunikáció tartogatja, talán azért, mert a párod ebben ahónapban kevésbé toleránsabb, hajlamos lehet a túlzásokra. Miközben te sem tudod úgy kezelni ezeket a helyzeteket, ahogy a párod elvárná. Egyedülállóként most fontos felismeréseket tehetsz, hogy mi kellene ahhoz, hogy megtaláld a párod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki, ez rákényzserít téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit, kapcsoaltodat. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra, megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. A hónap közepétől már jó időszak arra, hogy megtudjátok beszélni kedveseddel a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol olyasvalakit sodor az utadba a sors, akihez megmagyarázhatatlan módon vonzódhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

A hónap érzelmileg rendkívül intenzívnek ígérkezik, hagyd magad, merülj el benne. Még akkor is, ha olyan kérdések kerülnek felszínre, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél. Ne őrizgesd tovább, alaposan gondold át és beszéld meg a pároddal, ha a kapcsolatban van szeretet, akkor bármit képesek vagytok megoldani. Ez az időszak vízválasztó lehet a kapcsoaltotokban, a nem múködő kapcsolatok most megszakadhatnak. Az egyedülállóknak sok lehetőség adódhat az ismerkedésre, de ezekkel ne tervezzél közös jövőt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mintha két személyiséged lenne ebben a hónapban, az egyik gyengéd, ragaszkodó és gondoskodó, a másik szenvedélyes, vad és mindent felemésztő. Nincs más lehetőséged, mint megmutatni az érzelmeidet, odaadni magad teljes egészében. Kapcsolatodban most fantasztikus pillanatokat élhetsz át, most olyan témákat is megtudtok beszélni, amelyek hatására sokkal szorosabbá válik a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy érdekesen alakulhat számodra a hónap, lesznek napok, amikor erősen vágysz emberek közé, de könnyen lehet, hogy másnap már inkább a magányt, egyedüllétet választod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A sors ebben a hónapban segítségedre siet, hogy az önbizalomproblémáidat megoldhasd, néhány új ruha, fodrász, testi kényeztetés csodákra képes Nincs miért aggódnod, szerelemi kapcsolatod most úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd.Mindenesetre lelkileg sokat dobna a hangulatodon, ha barátaidnak kiönthetnéd minden bánatodat. Amennyiben még keresed a párod, olyan illető bűvkörébe kerülhetsz, aki nem teljesen őszínte hozzád és ez nagyon gyorsan ki is derülhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A kalandvágy, az újdonság varázsa motivál most leginkább, próbáld ezt meglévő kapcsolatodban megtalálni.. Párodnak komoly problémái lehetnek, főképpen anyagi vagy jogi ügyekkel kapcsolatban, amit megpróbál titokban tartani. Most nagy szüksége van a segítségedre, támogasd őt mindenben és ne provokálj ki veszekedést. Ha igazán meg akarod érteni párodat lásd magad az ő szemszögéből, csak egy kis figyelem és szeretet kell hozzá. Szingliként sok flörtben, új ismeretségben lehet részed a hónap folyamán.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szerelmes, szenvedélyes januárra számíthatsz, tele új élménnyel, megújulási lehetőséggel. A hónap közepén könnyen lehet, hogy olyan döntést kell meghoznod, ami hosszú távon változtatja meg az életedet. Nagyon erős benned a valakihez való tartozás igénye, de erősen vágysz a szabadságra, az újdonságra, a kalandok izgalmaira. Ez a furcsa kettőség nagyon megnehezíti az életedet. Pároddal nem kerülheted el, hogy megbeszéljétek, nagyobb szabadságra van szükséged. Szingliként vesd bele magad az életbe flörtölj, ismerkedj, ne akarj most hosszú távra elköteleződni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megkísérthet egy titkos viszony lehetősége, amelybe ha belemész soha nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ám mielőtt belevágnál mérlegeld, hogy mit kockáztatsz, ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod menthetetlen, akkor inkább válaszd az egyenes utat. Ha nem tudsz dönteni, akkor jó időszak ez a hónap a gondok megbeszélésére a párodda, most tisztázhatjátok jelenlegi helyzeteteket. A párjukat keresők most rátalálhatnak a nagy szerelemre, amely sokkal lassabban bontakozhat ki, mint azt remélnék.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nehezen nyílsz meg, de ha valakit érdemesnek tartasz tartasz a szerelmedre, akkor mindenedet odaadnád neki. Most ez főképpen a régi kapcsolat esetén igaz, a hónap közepén vízválasztó időszakhoz érkezhettek. Ha képesek vagytok a kapcsolat megújítására , akkor a sors egy nagyon szép időszakkal ajándékozhat meg. Egyedül vagy még? Tedd félre a kishitűséged, most a sors olyasvalakivel hozhat össze, aki mellett biztonságban érezheted magad, akivel úgy tervezhetsz közös jövő, hogy a szabadságodat is megtarthatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szokatlan érzések, új kapcsolat, válság, kapcsolat megszakadása, bármelyik előfordulhat az új év első hónapjában. Most lehetőséged adódik, hogy új esélyt adj meglévő kapcsolatodnak, de csak is a saját érzelmeidet figyeld, ne a megalkuvás motiváljon. Ahhoz, hogy a kapcsolatod jól múködjön, először saját magadat kell rendbe tenned. Most párodon keresztül tisztába kerülhetsz saját érzéseiddel, gondolataiddal. Párjukat keresőknek sok alkalmuk adódik az ismerkedésre, án ez a hónap nap alkalmas, hogy hirtlen fejest ugorjanak egy új kapcsolatba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Januárban nagyon mély érzések kerítenek hatalmukba, mindennél erősebb lehet a vágyad, hogy szerethess, ezért nagyon sok kompromisszumra lehetsz képes. Amennyiben nem húzód meg az egészséges határt a kompromisszum és az áldozatvállalás között, akkor január számodra rendkívül kijózanító lehet, ami nagyon rosszul érinthet. Hatására hosszú időre bezárkozhatsz, pedig 20-a után jó lehetőségeid adódhatnak a szerelem megtalálására. Ha keresed a társad, akkor 20-a környékén Ámor szíven találhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!