Lifestyle

"Rázva, nem keverve" - 5 James Bond-film, amit látnod kell ebben az életben

A legújabb James Bond-film londoni bemutatója kapcsán felidéztük a 007-es ügynök legizgalmasabb kalandjait. Ezeket a Bond-filmeket nem szabad kihagynod.

Daniel Craig is leköszön

Ahogyan arról a Femcafe is beszámolt, Londonban bemutatták a legújabb James Bond-filmet – a Nincs idő meghalni (No time to die) a 25. Bond-filmek listáján. A főszereplő Daniel Craig számára ez volt az utolsó alkalom, hogy megformálhatta az ikonikus 007-es ügynököt.

Craig 2006 óta alakítja a nőcsábász angol titkosügynököt, aki a vodka-martinit kizárólag „rázva, nem keverve” szereti és aki még a legrázósabb esetekben is megőrzi hidegvérét.

A legendás James Bondot korábban olyan színészóriások alakították, mint a nemrégiben elhunyt Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton vagy Pierce Brosnan.

Amíg nagy izgalommal várjuk, hogy megnézhessük a legújabb Bond-filmet, felidéztük a legnagyobb klasszikusokat.

Nosztalgiázz velünk és kattints galériánkra a legikonikusabb 007-es filmekért.

Itt kezdődött minden - Sean Connery 1962-ben alakította először a 007-est a Dr. No című filmben, amelyben Ursula Andress volt a partnere. Egzotikus szigetek, rakéták, menekülés a börtönből - James Bond már akkor sem kispályázott.
Kattints a további képekért!

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...