Lifestyle

A halott nagybácsi nyugdíját akarták felvenni, az elhunyt rokont is elvitték a postára

Eleinte szerencsétlen balesetnek tűnt az ügy, ahogy azonban egyre több részletre fény derült, sokkal rosszabb kép kezdett kirajzolódni az esetről. A rendőrség csütörtökön lépett, egy férfi ellen vádat emeltek.

Halottnak a nyugdíj

Rendkívül bizarr esetről számoltak be az írországi lapok a múlt hét végén. Két férfi egy halottat vitt magával az ország délkeleti részében lévő Co Carlow egyik postafiókjába, hogy felvegyék a nyugdíját. Az idős ember egyikük nagybátyja volt, aki a két férfi elmondása szerint még életben volt, amikor elindultak – számolt be az esetről az Index.

Az első információk szerint a nyugdíjast kísérői látszólag megtámasztották, miután beléptek a hivatalba. Egy nő azonban gyanút fogott, és értesítette a rendőrséget. Az egyik érintett, Gareth Coakley azt állította: noha a férfi beteg volt, még élt, mikor elindultak, ráadásul egy pohár vizet is kapott, és valószínűleg a postán halhatott meg. Oakley elmondása szerint az idős férfi megtartása fokozatosan vált egyre nehezebbé, és végül elkezdett lecsúszni a padlóra. Az ott lévők közül többen is megpróbáltak segíteni rajta, még egy defibrillátort is bevetetettek, de a nyugdíjas korú férfi addigra már nem élt.

Idő közben azonban több aggasztó részlet is kiderült, amelyek fényében rögtön nem tűnik annyira ártatlannak az eset.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.