A halott nagybácsi nyugdíját akarták felvenni, az elhunyt rokont is elvitték a postára

Eleinte szerencsétlen balesetnek tűnt az ügy, ahogy azonban egyre több részletre fény derült, sokkal rosszabb kép kezdett kirajzolódni az esetről. A rendőrség csütörtökön lépett, egy férfi ellen vádat emeltek.

Halottnak a nyugdíj

Rendkívül bizarr esetről számoltak be az írországi lapok a múlt hét végén. Két férfi egy halottat vitt magával az ország délkeleti részében lévő Co Carlow egyik postafiókjába, hogy felvegyék a nyugdíját. Az idős ember egyikük nagybátyja volt, aki a két férfi elmondása szerint még életben volt, amikor elindultak – számolt be az esetről az Index.

Az első információk szerint a nyugdíjast kísérői látszólag megtámasztották, miután beléptek a hivatalba. Egy nő azonban gyanút fogott, és értesítette a rendőrséget. Az egyik érintett, Gareth Coakley azt állította: noha a férfi beteg volt, még élt, mikor elindultak, ráadásul egy pohár vizet is kapott, és valószínűleg a postán halhatott meg. Oakley elmondása szerint az idős férfi megtartása fokozatosan vált egyre nehezebbé, és végül elkezdett lecsúszni a padlóra. Az ott lévők közül többen is megpróbáltak segíteni rajta, még egy defibrillátort is bevetetettek, de a nyugdíjas korú férfi addigra már nem élt.

Idő közben azonban több aggasztó részlet is kiderült, amelyek fényében rögtön nem tűnik annyira ártatlannak az eset.

Lapozz!

Oldalak