Ekkor tartják meg a nyáron elmaradt budapesti Iron Maiden-koncertet

A zenekar azt ígéri, a valaha volt legbombasztikusabb showját hozza a magyar fővárosba.

Jegyek már november közepétől kaphatók

Az Iron Maiden eredetileg 2021 júniusában adott volna koncertet Budapesten, ám sok más eseményhez hasonlóan ezt is felülírta a koronavírus-járvány. Szomorkodásra azonban nincs ok, ugyanis megvan az Iron Maiden fővárosi fellépésének új időpontja - adta hírül a 24.hu. Az együttes a Groupama Arénában szórakoztatja majd a közönséget 2022. június 7-én a Legacy Of The Beast 2022 nyári európai turnéja keretében. Azt ígérik, a valaha volt legnagyobb, legbombasztikusabb showjukat hozzák a magyar fővárosba. Az Iron Maiden előtt a Shinedown és a német Lord Of The Lost előadását élvezheti a publikum.

Jegyek már 2021. november 15-től kaphatók, a hivatalos Iron Maiden rajongói klubtagok számára pedig exkluzív elővásárlási lehetőség lesz a megszokott módon.

A kultikus metálzenekar már sokszor fellépett Magyarországon, a a turné indulása óta közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, ideértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, melyre Brazíliában került sor.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Fesztiváldíjas alkotások premier előtti vetítéseivel várja a filmrajongókat az Európai Art Mozi Nap, amelyet Európa-szerte több száz filmszínházban rendeznek meg november 14-én. A határokon átívelő eseményhez 25 magyarországi művészmozi is csatlakozott öt új európai és három magyar filmmel.

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak