Lifestyle

Kiderült végre: Vadiúj színben és ennyiért jön az iPhone 8

Mutatjuk a részleteket.

Jön az új iPhone, dögösebb lesz, mint valaha

Már egy ideje azon pörög mindenki, vajon mikor jön és milyen lesz az új iPhone, de főként arra voltak sokan kíváncsiak, mennyit kell érte kiperkálni. Most mindenre választ kaptunk, az Apple friss, ropogós okostelója hivatalosan szeptember 12-én lát napvilágot. A cég 10. évfordulója alkalmából előrukkol pár változtatással az eddigi verziókhoz képest, többek között például eltűnik a megszokott főgomb, legalábbis fizikai értelemben, mert a kijelzőbe építik - írja a The Inquirer.

Valószínűleg így fog kinézni az iPhone 8, amit ilyen csini színben is megkaphatunk majd

Jövő kedden érkezik

Az Apple hivatalosan szeptember 12-én (jövő kedden) Cupertinóban, Kaliforniában egy speciális esemény keretében mutatja be a legújabb iPhone-t, ahol többek között szó lesz a speciális funkciókról, a végleges fogyasztói árról és a megjelenésről is.

Lapozz és eláruljuk, várhatóan mennyibe fog kerülni az új iPhone!

Fotók: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?