Ezért nem mindegy, hogyan mosod a ruháid! Így hatnak aktivitásunkra az illatok

Tudtad, hogy az illatok pozitív hatással lehetnek a hangulatunkra? Csökkenthetik a stresszt, javíthatják az alvást, pozitív hatást gyakorolhatnak önbizalmunkra, fizikai- és kognitív-, vagy akár a sportteljesítményünkre is. (x)

Így hatnak ránk az illatok

Számos kutatás megerősítette, hogy bizonyos illatok felélénkítenek, míg mások lassítják az alfa-agyi hullámok gyakoriságát, ami által könnyebben tudunk pihenni és aludni. Ezen kívül számos egyéb vizsgálat kimutatta, hogy bizonyos szagok növelik a fájdalom toleranciáját, illetve javítják az atlétikai teljesítményt és fokozzák az éberséget. Éppen ezért az sem mindegy, milyen illatúak az edzőcuccaink sportolás közben.

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök koncentrált összetevői lehetővé teszik, hogy minden egyes mosással felerősítsük ruháink illatának intenzitását, folyamatos frissességet biztosítva (edzés előtt és edzés után is) a következő mosásig. A Lenor illatgyöngyei bármilyen anyaghoz használhatóak, így a tökéletesen alkalmasak akár sport- és egyéb, funkcionális ruhák mosására is.

4 frissítő változat

Az új, továbbfejlesztett Lenor Unstoppables illatgyöngyök könnyebb formulája lehetővé teszi a gyorsabb feloldódást a vízben, és az eddigieknél is erőteljesebb illatot kölcsönöz ruháidnak. A Lenor Unstoppables mosás közben használható illatnövelői 4 frissítő változatban kaphatók:

  • Unstoppables Fresh - Az ásványok kombinációja, a vízililiom aromája a friss zöldek illatjegyeivel
  • Unstoppables Lavish - A luxus parfümöket idéző illat a vörös rózsák kombinációját és az őszibarack illatjegyeit hordozza magában
  • Unstoppables Dreams - A jázmin és a vaníliavirág kifinomult együttese megnyugtat és pihentet
  • Unstoppables Spring - Egy üde és tiszta illat az ibolya, a gyöngyvirág, a narancsvirág és a rózsa jegyeinek kombinációja gazdag fás és friss zöld jegyekkel vegyítve

Hogyan használd?

Szórd a gyöngyöt a mosógép dobjába, tedd rájuk a ruhákat és a mosószert. A gyöngyök feloldódnak a mosás alatt, és átitatják illatukkal a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva egészen a következő mosásig.

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!