Lifestyle

Egy pénzügyi guru elképesztő IKEA vásárlási tippet osztott meg: Megváltoztatja az életed, ha te is gyakran vásárolsz a svéd áruházban

Egy pénzmegtakarítási szakértő megosztotta "briliáns" tippjét az IKEA-ban történő bútorvásárláshoz, ami rengeteg nem kívánt bosszúságtól és költségtől kímélhet meg.

Egy guru szuper tippje

Az új bútorok szombat délutáni összerakásánál csak egy dolog lehet frusztrálóbb, amikor rájössz, hogy az egyik elem vagy "hozzávaló" eltört. Szerencsére ez nem feltétlenül kell, hogy rémálom legyen, ahogy azt egy pénzmegtakarítási guru elmagyarázta.

Faares, aki rendszeresen használja a TikTok-ot, hogy mindenféle személyes pénzügyekre tanítsa az embereket, nemrég emlékeztette követőit egy okos IKEA-hackre, amiről mindenki megfeledkezik, és ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Bár sokan azt gondolják, hogy egy elromlott bútoralkatrész azt jelenti, hogy vissza kell menni az IKEA-ba, hogy kicseréljék az egész készletet, valójában ez nem így van. A videóban Faares, aki a @faaresq felhasználónévre hallgat, egy IKEA-pénztárost és egy vásárlót is játszik egy rövid, de informatív jelenetben.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.