Lifestyle

Így festenek a világ leggazdagabb embereinek feleségei

"Minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll", tartja a mondás, így nem csoda, hogy a világ leggazdagabb emberei mellett is voltak olyan személyek, akik hosszú éveken át támogatták őket milliárdos birodalmuk felépítésében. Jeff Bezos, Elon Musk, Bill Gates, vagy éppen Mark Zuckerberg sem egyedül mászta meg a csúcsra vezető rögös utat. Íme!

Jeff Bezos

Jeff Bezos amerikai üzleti mágnás, elemző és befektető, az amazon.com alapítója és 2017 novemberétől a világ egyik leggazdagabb embere. Bezos 1993-ben házasodott össze élete szerelmével, MacKenzie Scott - korábban MacKenzie Bezos - kaliforniai íróval. Mind a ketten a New York-i D. E. Shaw & Co. fedezeti alap cégnél dolgoztak, majd egy évre rá össze is kötötték az életüket, 1994-ben pedig együtt Seattle-be költöztek. Négy gyermekük van, három fiú és egy Kínából örökbe fogadott lány. 2019. január 9-én MacKenzie és Jeff Bezos a Twitteren jelentette be, hogy elválnak útjaik. Scotté maradt az Amazon részvényeinek negyede, egyben átadta Blue Origin cégük irányítását volt férjének, ám így is a világ második leggazdagabb nője lett. Egyes pletykák szerint az üzletember hűtlenségének köszönhető, hogy 28 éves kapcsolatuknak vége lett, ugyanis többször kapták lencsevégre egy híres televíziós műsorvezető hölgy társaságában.

A szóban forgó hölgy nem más, mint Lauren Sanchez amerikai híradós, riporter, színésznő, aki mindemellett gyakorlott pilóta is. 2019 februárjában az Amazon alapítója, Jeff Bezos közzétett egy bejegyzést, amelyben azt állította, hogy a National Enquirer American Media, Inc. kiadója megpróbálta zsarolni őt az állítólagos viszonnyal kapcsolatban, sőt kompromitáló képeket is kiszivárogtattak a világ leggazdagabb emberéről, ám a pletykák a képeket elnézve nem biztos, hogy annyira alaptalanok.

Elon Musk

Elon Musk dél-afrikai származású amerikai mérnök, vállalkozó és multimilliárdos innovátor, a világ leggazdagabb embere, akinek kapcsolatai nem voltak túl felhőtlenek az elmúlt években. Első feleségével Justine Wilson-nal 2000-ben kötötték össze életüket, majd két évre rá megszületett első közös gyermekük, aki 10 hetes korában hirtelen elhunyt. Rá két évre megszülettek ikreik Griffin és Xavier, 2006-ban pedig Damian, Saxon és Kai. Két évre rá bejelentették, hogy külön utakon folytatják, ugyanis Justine szerint sokszor elviselhetetlen volt Musk viselkedése, sőt egyenesen nárcisztikusnak nevezte. Justine-t követte Talulah Riley, akivel a mérnök kétszer is újrakezdte kapcsolatát, a sor pedig Amber Heard-del és végül Grimes-szel folytatódott, akivel jelenleg is együtt él a milliárdos.

Bernard Arnault

Bernard Jean Étienne Arnault francia milliárdos üzletember és műgyűjtő. 1973-ban feleségül vette Anne Dewavrint, akivel két közös gyermekük is született, Delphine és Antoine, ám 90-ben külön váltak útjaik, ám egy évre rá úgy tűnt, hogy révbe ért, Hélène Mercier kanadai zongoraművész mellett, akivel három gyermekük született és jelenleg Párizsban élnek.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...