Lifestyle

Riasztást adtak ki a teljes ország területére a meteorológusok: Eddig fog tartani a nagy esőzés, addig viszont készüljünk fel mindenre

A legfelelőtlenebb dolog, amit az elkövetkező napokban tehetsz, hogy esernyő nélkül teszed ki a lábad otthonról, ugyanis az eső bármelyik pillanatban eleredhet. És úgy tűnik, el is fog.

Szomorkás idő

Hétfőn folytatódik a borongós idő, ami hétvégén már elkezdődött. Eleinte elszórtan várható eső, zápor, helyenként zivatar, majd a nap második felében kevesebb helyen eshet, északnyugaton szakadozni kezd a felhőzet, helyenként kisüt a nap. Estétől viszont ismét többfelé elered az eső, néhol zivatarok alakulhatnak ki. Helyenként feltámad a nyugatias szél. Hajnalra több helyen ködössé, párássá válik a levegő, 9-15 fokig hűl le a levegő. Délután 18-25 fokot mérhetünk.

Kedden erősen felhős, borongós lesz az ég, kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, elszórtan zivatar. A Dunántúlon helyenként élénk, néhol erős széllökések lehetnek. Délután 17-23 fokra melegszik a hőmérséklet.

Szerdán keleten, délkeleten tart ki legtovább a borongós idő esővel, majd hosszabb-rövidebb napos időszakokra mindenhol számíthatunk. A megnövekvő gomolyfelhőzetből néhol nyugaton, északnyugaton eshet. A délnyugati szél többfelé feltámad. Néhány fokot visszaesik a hőmérséklet, délután 13-19 fokra van kilátás.

Csütörtökön eleinte keleten, majd dél felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra, helyenként zivatarra. Kevés napsütés eleinte északon lehet. A légmozgás általában mérsékelt lesz, csupán néhol élénkülhet fel. Hajnalban 5-12, délután 15-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Az előrejelzés szerint a borús, esős idő az egész hetünket végigkíséri majd, javulásra és némi napsütésre a jövő hét elejétől van kilátás.

Forrás: Időkép Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.