Lifestyle

Halálos áldozatot is követelt és pusztítást hagyott maga mögött az Idalia: Elhagyta az amerikai szárazföldet

Észak-Karolina államnál csütörtökön elhagyta az amerikai szárazföldet az Idalia trópusi vihar, amely erős hurrikánként két nappal korábban érte el Florida partjait. Az ítéletidő legkevesebb egy ember halálát okozta, többen megsérültek.

Halálos áldozatot is követelt

A vihar utáni helyreállítás Florida és Georgia államban is zajlik, miközben Dél- és Észak-Karolina államokban a kárfelmérésen és áradások elleni védekezésen dolgoztak a hatóságok. A viharnak egy megerősített halálos áldozata van, Georgia államban egy embert kidőlő fa sújtott halálra, egy másik súlyosan megsérült.

Dél-Karolina Goose Creek településén tornádó is kialakult. A forgószél a felvételek tanúsága szerint egy járművet is a levegőbe emelt, és gyakorlatilag egy közelben álló másik jármű tetején tette le. Két közelben tartózkodó könnyebb sérüléseket szenvedett - közölte a helyi rendőrség. A trópusi viharrá mérséklődött Idalia útvonalában számos lakóház súlyosan megrongálódott, leginkább tetőkben okozott károkat.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.