Lifestyle

Kinn ragadt a hóviharban éjszakára a kislány, így sikerült csodával határos módon mégis túlélnie

Hó- és szélvihar csapott le a településre, a kislány pedig nem tért haza az iskolából. A megható történet a fagyos Oroszországban esett meg.

Csoda, hogy túlélte

Szűk két hete történt, hogy a farkasordító hidegben nyoma veszett egy kislánynak Oroszországban - írta meg a hirado.hu az orosz közszolgálati médiára hivatkozva. A tízéves Vika egy nap nem tért haza az iskolából a Szahalin szigeten fekvő Uglegorszkban, amelyre aznap óriási hó- és szélvihar csapott le.

A gyermek szülei azonnal bejelentették az eltűnését, a keresésére pedig önkéntes csapatok szerveződtek, amelyek leginkább olyan házak környékére fókuszáltak, ahol állatok találhatók, mivel a helyi beszámolók szerint a kislányt legutoljára egy kutyával látták játszani a környéken. Sajnos azonban a keresés nem járt sikerrel, ráadásul időközben a hóvihar is felerősödött, 60-80 kilométer/órás széllökésekkel csapott le a városra.

A kislányt végül másnap reggel, 18 órával később találta meg az egyik önkéntes, alig egy kilométerre az otthonától. Vika egy erkély alatti matracon ült, és egész idő alatt egy kóbor kutyát ölelt szorosan, hogy melegen tartsa magát a mínusz 11 fokos hidegben. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy teljesen egészséges, négylábú barátjának köszönhetően megmenekült a biztos haláltól.

Rengeteg menyasszony görcsöl azon, mi történik, ha a násznép valamely tapintatlan, meggondolatlan tagja tönkreteszi az esküvője legszebb pillanatait. Sajnos ennek tényleg van némi esélye, de mi történik akkor, ha nem egy átlagos ismerős, hanem a legjobb barátnője tör borsot a reménybeli ifjú ara orra alá?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...