Lifestyle

Csak megmártózott a hotel medencéjében a 10 éves kislány: pár nappal később halott volt

Tragédiával ért véget egy családi nyaralás - a kislány menthetetlen volt már akkor, amikor kijött a medencéből.

Nyaralás

A TWN.hu híre szerint az alig 10 éves Stefania Villamizar Gonzalez és családja számára pihentető nyaralásnak indult a kolumbiai kikapcsolódás: júniusban a fiatal balett-táncos és tornász a szüleivel nyaralt Santa Marta egyik szállodájában - végül az életével fizetett az utazásért. A Daily Mail beszámolója szerint a lány a nyaralás alatt lett beteg. Lázas lett, fájt a füle és hányt. Miután hazaértek, úgy tűnt, meggyógyul: a tünetei fokozatosan enyhültek, azonban néhány nap múlva újra drasztikusan romlani kezdett az állapota. Körülbelül két hét elteltével a kislány már nem tudott felkelni az ágyból, rohamai voltak, majd egy héttel később meghalt. A szakértők azt is tudják, mi okozta a lány halálát. A veszélyre mindenkit figyelmeztetnek!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...