Lifestyle

Ezt az 5 tárgyat ellenőrizd le, amikor először belépsz a hotelszobába: innen tudatod, hogy tényleg kitakarítottak-e

Ha elutazunk valahova, mindig akad néhány dolog, amit érdemes alaposan megvizsgálni – például azt, hogy elég tiszta-e a szállodaszobánk.

Higiéniai hiányosságok

Amikor idegen helyen szállunk meg, mindannyian szeretünk megbizonyosodni arról, hogy a biztonság mellett a tisztaság is adott. A legkevésbé koszos ágyneművel, penészes fallal és szennyeződésekkel teli zuhanykabinnal szeretnénk találkozni a hotelszobánkban, hiszen ezek elronthatják a közérzetünket és az egész ottlétünket, de akár még betegségekhez is vezethetnek. A kosz olykor szinte láthatatlan, ám néhánytrükkel könnyedén leellenőrizheted, valóban tiszta-e a szállásod. Részletek a galériában!

Legegyszerűbben úgy deríthetjük ki, tényleg alapos munkát végez-e a személyzet, ha leellenőrizzük a csempét. Ha megérintve úgy érezzük hogy az ragadós, tapadós felületű, csupán vízsugárral lett átmosva, a higiénia pedig határozottan hiányzik.
Kattints a további képekért!

Egy utazásbiztonsági szakértő szerint egy hotelben lehetőleg ne szálljunk meg az épület negyedik emeleténél magasabban, és a második emelet alatti helyekkel kapcsolatban is van néhány elég dermesztő gondolata.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Reader's Digest

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.