Minden kisfiú álma: ezzel a karácsonyi ajándékkal nem tudsz mellé lőni!

A gyerekek fantáziája tele van csodásabbnál csodásabb (és olykor extrém) dolgokkal. Itt nem léteznek a fizika törvényei, szó szerint bármi lehetséges. Válasszunk nekik tehát olyan ajándékot, amivel nem kell kompromisszumokat kötniük a valóságban sem.

Komplex pályák

A Hot Wheels létrehozott egy olyan pályákból és készletekből álló rendszert, amelyből komplett világ építhető és ahol ezek a járgányok igazán meg tudják mutatni, mire képesek.

hot wheels pálya fiúknak karácsonyra

A készletek között találunk kaszkadőr trükköket, hurkokat, autómosókat, kalandos sokszintes garázsokat és olyanokat is, ahol egy-egy mega szörnyet kell legyőzni a kisautókkal. Ezek külön-külön is élvezetes játékot tartogatnak, de a jellegzetes narancsszínű Hot Wheels pályaelemekkel szinte mindegyiket összeköthetjük egymással és így egy valódi Hot Wheels Cityt építhetünk a nappaliba, ami mindig kalandokkal vár.

Szuper ajándék karácsonyra

Sokan azt gondolják, a Hot Wheels csupán egy kisautó. Pedig ez egy olyan megunhatatlanul színes, szerteágazó játékrendszer, ami fejleszti a fantáziát, a kreativitást és önfeledt órákat tartogat. Éppen ezért izgalmas karácsonyi ajándék vagány kisfiúknak, akik szeretnek kísérletezni és újabbnál újabb ötleteket forgatnak a fejükben. A megvalósítással pedig fejlődik konstruáló- és problémamegoldó készségük, valamint a térérzékelést is fejlesztheti. Tehát nemcsak klassz és látványos, hanem tanulásra is alkalmas meglepetés lehet a fa alatt.

Hogy könnyebb legyen a választás, lapozd át galériánkat és találd meg, melyiknek örülne legjobban a kis ajándékozott!

Hot Wheels City polipos ultimate autómosó Így lehet kalandot csinálni az autómosásból! Ez az óriási, 120 cm hosszú pálya, két vizes színváltással, hurokpályával és egy óriáspolippal. A készletben egy Color Reveal kisautót is találunk.
Kattints a további képekért!

Oldalak