Lifestyle

Hide The Pain Harolddal készített a magyar rendőrség videót

Arató András egy nemes ügyhöz adta letörölhetetlen mosolyát.

A leghíresebb magyar arc

Talán még Palvin Barbinál is népszerűbb a magyar Arató András, akinek stockfotója bejárta az egész világot. A mémmé lett nyugdíjas mérnök internetes karrierje egy fotózással kezdődött és az online tér rögtön felismerte, hogy ezzel a karakterrel érdemes lesz valamit kezdeni. A keser-édes mosoly kapcsán az úr a "Hide The Pain Harold" nevet kapta, amivel azt a típusú erőltetett műmosolyt akarták kifejezni rajongói, amelyet gyakran az arcunkra fagyasztunk annak érdekében, hogy ne okozzunk fájdalmat vagy csalódást mások számára. A bácsi azóta már több reklámban szerepelt világszerte és az idei Internet Hungary egyik díszvendége volt. Most pedig a nemzetközi segélyhívót és a magyar rendőrséget is megihlette a személyisége.

Lapozz a videóért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.