Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Rákot olyan emberrel hozza össze a sors, akire mindig is vágyott

Az Oroszlán hirtelen szerelmi háromszögben találhatja magát. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A konfliktusok elkerülésére nem a legjobb módszer, ha a közömbösség álarca mögé menekülsz. Jobban jársz, ha arra törekszel, hogy megbeszéljétek a problémákat még akkor is, ha ehhez most semmi kedved. A legfontosabb, hogy legyetek nagyon őszinték egymással. Ha egyedülálló vagy, akkor kissé kedvetlen lehetsz. A legjobb lenne, ha most egyedül töltenéd a hétvégédet, esetleg egy jó könyv társaságában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégéd teljesen más irányt vesz, mint ahogy azt eltervezted. Ne aggódj, a végén még valami jó is kisülhet belőle. Így is sok örömteli pillanatban lehet részed, csak tartsd magad távol a negatív dolgoktól. Ha egyedülálló vagy olyan helyen próbálsz ismerkedni, ahol semmi esélyed megtalálni azt az illetőt, akivel egy tartós és boldog kapcsolatot alakíthatnál ki. Inkább töltsd a barátaid társaságában az időt, így nem érhet nagy csalódás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Helytelenül döntesz, amennyiben teljesen elzárkózol az elköteleződéstől. Érthető, ha félsz az érzelmi függőségtől és mélyen benned él még egy fájdalmas csalódás emléke, amely szinte beleégett a lelkedbe. De itt az ideje, hogy ezeket a fájdalmas emlékeket magad mögött hagyd. Ne zárd el magad az élet szépségei és boldog pillanatai elől, rengeteg szép élmény vár még rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával kell szembenéznetek. Elérkezett az idő, hogy komolyabb terveket szövögessetek a jövőtökkel kapcsolatban. Ha párkeresésben vagy jelenleg, akkor nem lehet okod panaszra, rengeteg jelölt közül válogathatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Szexuálisan túlfűtött hangulatba kerülhetsz, miközben keresed a kiutat a mindennapokból. Nagy eséllyel szerelembe eshetsz valakivel, talán a meglévő kapcsolatod mellett. Érzelmeid, rendkívül intenzívek, de ez csak egy fellángolás, gyorsan tovaszáll, ezért ne építs rá túlságosan. Féltékenység, bűntudat vagy egyéb negatív érzések bonyolíthatják a hétvégédet. Ezeket az energiákat próbáld meg tudatosabban kezelni, különben csak tovább bonyolítod az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Hajlamos lehetsz túlzásokba esni a hétvégén. Próbáld meg az emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian emberek vagyunk, hibázunk és tévedünk. Így talán nem lesz annyira kiábrándító számodra a hétvége elmúltával a napfényre kerülő igazság. Nem kellene a kapcsolatodban betöltött szerepedet sem túlidealizálni és az áldozatszerepben tündökölnöd. Hidd el a párod is mindent megtesz, azért, hogy a kedvedben járjon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A jegyeddel szemben csoportosuló bolygók megnövelik a tettvágyadat, szexuális étvágyadat, és az érzelmeid is megerősödnek, elmélyülnek. Ebben a felfokozott lelkiállapotban bepillantást nyerhetsz a fontosabb kapcsolataidba. Ha most kezdesz bele egy kapcsolatba, intenzív és heves érzelmek jelentkezhetnek. Olyan szenvedélyes pillanatokban lehet részed, amelyben eddig talán még soha.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Romantikus hangulatban talál a hétvége. Elégedettnek és boldognak érezheted magad. Használd ki a pároddal ennek a két napnak minden percét. Az együtt megélt boldog pillanatok még szorosabbá teszik kapcsolatotokat. Ha keresed a szerelmet most megviselhet az egyedüllét, de ne hagyd, hogy ez az érzés belehajszoljon egy meggondolatlan kapcsolatba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg szuper programban lesz részetek a pároddal a hétvégén. Bár a hétvége nem a pihenésről fog szólni, de ettől függetlenül sikerül kikapcsolódnotok. Ha egyedülálló vagy, akkor egyáltalán nem találod zavarónak az egyedüllétet. Sőt remekül érzed magad a bőrödben, mintha csak éreznéd, hogy, már nem sokáig tartozol a szinglik táborába, ezért kihasználsz minden időt arra, hogy kedvedre való dolgokkal foglalkoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hétvégén ügyelj arra, hogy ne hanyagold el a párodat, a munka nem mehet a párkapcsolatod rovására. Töltsetek minél több időt egymással, így elkerülhetitek azt, hogy egy idő után mély szakadék alakuljon ki köztetek. Amennyiben párkeresésben vagy akkor ne erőltesd a nagy szerelem megtalálását. Hidd el akkor is rád talál, ha nem hajszolod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Hajlamos leszel ma mindenkit rózsaszín szemüvegen keresztül látni, és persze csalódás ér, ha a valóság másként fest. Ha kellő mértéket tudnál tartani, akkor egy csodálatosan romantikus közjáték részese lehetnél. Ezért is próbáld meg nem elvárni azt, hogy mások felérjenek a romantikus elképzeléseidhez. Az is megeshet, hogy zűrzavaros lelkiállapotodnak köszönhető véget ér egy régebbi kapcsolatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nehéz a kedvedben járni, hisz éppen valami másra vágysz, mint amit az élet kínál. A környezeted már megszokta, hogy a saját utadat járod, most pedig meglepetten tapasztalják, hogy magánéleti boldogságra, és tartós elköteleződésre vágysz. Nem kell már sokáig várakoznod, hamarosan egy olyan személyt sodor az utadba az élet, akivel szinte azonnal megtaláljátok a közös hangot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.