Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilast elvezeti a sors álmai partneréhez, akire mindig is vágyott

A Szűzzel találkozni szeretne az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Nem is tudod, mikor voltatok utoljára kettesben? Ezen a hétvégén szakítsatok egy kis időt egymásra, hogy újból felélesszétek a szunnyadó tüzet. Ha azt érzed, hogy a kapcsolatotok monoton vagy ellaposodott, talán a párod tarsolyában lapul pár ötlet, amivel feldobhatjátok. Az őszinte és nyílt kommunikáció kulcsfontosságú, és mindketten szorongás nélkül beszélhettek a vágyaitokról az építőleg hat közös életetekre. Ha egyedül vagy, ez a hétvége különösebb események nélkül fog eltelni.


IV.21. - V.20.

Bika

Itt az ideje őszintének lenni a randipartnereddel, hiszen már így is sok időt elfecséreltél. Próbáld meg vele tapintatosan, de őszintén közölni, hogy nem látod értelmét a további találkozásoknak. Ha ez fájdalmas is lesz, ne feledd, hogy elsősorban saját magadat kell nézned ebben a szituációban. Fel a fejjel, hiszen rengeteg lehetőség vár még rád, és ha ő nem is volt az Igazi, talán majd legközelebb nagyobb szerencsével jársz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nem biztos, hogy ez a hétvége a megfelelő arra, hogy az újdonsült párodat bemutasd a családodnak. Talán még nem elég komoly a kapcsolatotok, de előfordul, hogy kiszemelted nem szeretne egyenlőre ilyen komolyan elköteleződni. Vedd figyelembe az álláspontját, és semmiképp ne sértődj meg, ha közli veled, hogy ennek még nem jött el az ideje. Ha lassabb ütemben haladtok, az csak mélyebbé és megfontoltabbá teszi a kapcsolatotokat.

VI.22. - VII.22

Rák

Úgy érzed, a családod tudat alatt is nagy befolyást gyakorol rád szerelmi ügyekben. Ez talán megnyilvánul abban, hogy nekik szimpatikus partnereket keresel vagy a jóváhagyásuk nélkül nem randizol mással. Neked kell eldöntened kinek akarsz megfelelni: saját magadnak és az önálló értékrendszerednek vagy a családodnak? Nincs azzal baj ha szereted őket és fontos a véleményük, de tanulj meg önállóan döntéseket hozni!

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén kétértelmű jelzéseket küldhetsz, amivel totálisan összezavarod partnered. Bizony foghatja is a fejét, hogy vajon mi az ördögöt akarhatsz tőle, hiszen egyik pillanatban ráveted magad, a másikban pedig elutasító jégkirálynőként viselkedsz. A gond az, hogy te magad sem tisztáztad le igazán mire vágysz. Vigyázz, senki nem tűri jól, ha szórakoznak vele, ezért jobb ha minél előbb tiszta vizet öntesz a pohárba!

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvége folyamán felbukkan egy exed, aki találkozóra invitál. Csak rajtad áll, adsz -e neki még egy esélyt és úgymond „felmelegíted-e a káposztát”. Mérlegelj, mielőtt döntesz, hiszen meglehet, hogy barátokként váltatok el, de lehetséges, hogy benned mélyen még vannak eltemetett érzelmek. Légy óvatos és körültekintő, hiszen egyszer már csalódtál, és nem érdemes ugyanazokat a köröket lefutnod újra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nem ciki segítséget kérni a párodtól! Ha úgy érzed, a kapcsolatodban elérkezett a holtpont, akkor üljetek le a partnereddel és beszéljétek át a terápia lehetőségét. Ha ódzkodik is attól, hogy egy harmadik felet bevonjatok a magánügyeitekbe, magyarázd el, hogy ez (is) egy lépés kapcsolatotok megmentése felé. Egyedülállóként ugyanígy tanácsos számodra elmélyedni az önismeretbe, hogy jobban megismerd ki is vagy valójában.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Tele vagy vággyal és szenvedéllyel a hétvégén, és minden alkalmat megragadsz az intim pillanatok átélésére. A pároddal most remekül egymásra hangolódhattok, és élvezitek a közösen töltött perceket. Engedjétek el magatokat és ne szabjatok gátat a fantáziátoknak! Ha szingli vagy, akkor jobbnál jobb ajánlatokat kaphatsz, és még egy forró kalandban is részed lehet a hétvége folyamán.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon figyelj, hiszen álmaid partnerét sodorhatja most az utadba a végzet. Ha figyelemmel kíséred a jeleket, és nyitott vagy az ismerkedésre akkor nem várt meglepetésekben lehet részed. Mozdulj ki és menj emberek közzé, hogy minél több impulzus és benyomás érjen. A legváratlanabb helyzetben toppan eléd az, akire már régóta vártál. Ha azonban már rád talált a szerelem, pároddal eseménydús hétvége elé nézhettek.


XII.22. - I.20.

Bak

A hétvégén a Hold a Bak jegyén halad keresztül, és ez érzelmileg kissé semleges napokat jelent. Bakként tisztában vagy a gyakorlati dolgokkal, tudod mik az erősségeid és mely területek szorulnak fejlesztésre. Ezen a hétvégén inkább túlórázol vagy előre felkészülsz a következő hétre, tehát randizásra és ismerkedésre nem nagyon marad időd. Ha van párod, ezen a hétvégén inkább a gyakorlatias teendőkkel lesztek elfoglalva.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Vízöntőben hátrafelé haladó Plútó energiára a hétvégén különösen érzékeny tehet. Zárd le a kapcsolatot, ha nem működik, és lépj tovább! Ez eleinte elképzelhetetlen fájdalommal járhat, de ha belegondolsz, semmi értelme időt vesztegetni olyanra, ami már nem működik. Jól teszed, ha ezt a két napot pihenéssel és visszavonulással töltöd, hogy rendezni tudd azt, ami lelkedben és az elmédben zajlik. Nem alkalmas időszak ez a randizásra, várj türelemmel, mindennek eljön a maga ideje, majd meglátod.


II.21. - III.20.

Halak

Terveid hirtelen dugába dőlhetnek, és ez a végletekig lelomboz téged. Úgy érzed, az egész hétvégét ágyban fekve töltenéd sírós, romantikus filmeket nézve és bonbont majszolgatva. Éld meg a fájdalmat és a negatív érzéseket, hiszen, ha elnyomod őket és egyszerre vad partizásba kezdesz az könnyen a visszájára sülhet el. Kerüld az alkoholt, hiszen nincs is rosszabb, mint részegen az exednek írogatni.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!