Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Mérleg nem veszi észre, hogy valaki szerelmes belé

A Baknak bemutathatnak valakit, aki gyökeresen megváltoztatja az életét. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Egy korábban hozott elsietett döntésed miatt, a kapcsolatod is veszélybe kerülhet. Azonban ne ess kétségbe! Szenvedélyes, lelkes természeted már párszor kihúzott a bajból. A legjobb megoldás az lenne számodra, ha nem próbálnál mellébeszélni, hanem őszintén megpróbálnád tisztázni a helyzetet. Hidd el, a párod részéről megértést és őszinte szeretetet fogsz tapasztalni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most ha akarnád sem tudnád elkerülni a szerelmet. Minden esély megvan rá, hogy szerelembe ess. Semmiképpen ne töltsd otthon az estédet, menj el szórakozni, ismerkedni, legyél vidám. Ne felejtsd el, nincs vonzóbb egy boldog embernél! Amennyiben párkapcsolatban élsz, figyelj oda, hogy ne adj okot a párodnak arra, hogy féltékeny legyen, te sem szeretnéd, ha veled ezt tenné!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Egy szokatlan helyen találkozol valakivel, érzed, hogy sorsszerű ez a találkozás. Mindent elkövetsz, hogy az illetőhöz közelebb kerülj. Legyél óvatos adj időt ennek az új ismeretségnek. Idővel egy nagyon szép, szenvedélyes kapcsolat bontakozhat ki kettőtök között. Arra vigyázz, hogy ne kapkodj el semmit, mert az a későbbiekben nagyon sokba kerülhet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Az elmúlt időszak próbatételei sok mindenre rádöbbentettek. Bár nem szereted a változásokat, mert kibillentenek a látszólagos nyugalmadból, most még is arra kényszerülhetsz, hogy jelentős változásokat hajts végre az életedben. Megvan hozzá a kellő bátorságod és az erőd, ezért ne állj meg félúton! Igyekezz minél több időt tölteni szeretteid társaságában, mert erőt meríthetsz belőlük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén ügyelj rá, hogy ne hanyagold el a párodat. A munka nem mehet a párkapcsolatod rovására. Töltsetek minél több időt egymással, így elkerülhetitek, hogy egy idő után elhidegüljetek egymástól. Ha még csak keresed a szerelmet, ne erőltesd a dolgot, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát! Addig is érezd jól magad, szórakozz, ismerkedj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Álmodozó hangulatban vagy. Túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól. Könnyen lehet, hogy többet képzelsz bele egy kapcsolatba annál, mint amennyit az valóban nyújtani tud. Annyira vágysz a szerelemre, hogy akár képes vagy magad lekötni egy nem megfelelő emberrel. Ha nem vagy elég óvatos, ezt később nagyon meg fogod bánni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Annyira lefoglalnak az aktuális teendőid, hogy nincs időd a szerelemre, és ez komoly feszültséget okoz az életedben. Pedig valaki a környezetedben szeretne közelebb kerülni hozzád, de te észre sem veszed. Néha fel kéne pillantanod bokros teendőidből, hogy lásd mi történik körülötted. Komoly lehetőségeket halaszthatsz így el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Boldog, szenvedélyes időszak köszönthet rád, amennyiben hajlandó vagy elengedni az irracionális vágyaidat. Amennyiben jelenlegi kiszemelted nem teljesen szabad, akkor menekülj, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyből csak nagy lelki fájdalmak árán szabadulhatsz. Ha egyedülálló vagy, nézz körül a baráti társaságodban, valaki már régóta szeretné felhívni magára a figyelmed!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégédet pletyka mérgezi, és ez aggodalommal tölt el, mivel egy olyan személyt érint, aki neked rendkívül sokat jelent. Próbáld meg kideríteni a terjedő hír valódiságát, ha nem hagy nyugodni az eset. Valószínű, hogy csak félreértésről van szó! Ha sikerül pontot tenni a dolog végére, akkor te is megnyugszol, és az illetőt is sikerül tisztázni ebből a kényes helyzetből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hétvégén bemutathatnak valakinek és ez gyökeres változást hozhat az életedbe. Komoly elhatározásra juthatsz, és mindenképpen tartós kapcsolatot próbálsz meg kialakítani az illetővel. Akár még komoly áldozatokat is hajlandó vagy meghozni érte. Azonban a nagy igyekezetedben ne feledkezz el önmagad maradni, ellenkező esetben nem lesz hosszú életű ez az új kapcsolat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, számos vita és félreértés lehet köztetek. Ezen a hétvégén akár még a szakítás is felmerülhet. Ugyanakkor, ha túléli a kapcsolatotok ezt a feszült időszakot, akár egy egészen új alapokról kezdhetitek elölről. Ha keresed a párodat, csodálatos és romantikus szerelmi kapcsolattal ajándékozhat meg a sors téged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az elmúlt időszakban sok olyan információ jutott el hozzád, ami arra késztethet, hogy komolyabban elgondolkodj az aktuális szerelmi kapcsolatodról. Amennyiben megbízható emberek hívják fel a figyelmedet valamire, akkor arra érdemes odafigyelned, de az értelmetlen pletykákat ki kell zárnod a magánéletedből, mert hosszú időre megkeserítik az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.