Hétvégi szerelmi horoszkóp: váratlan találkozásokban lesz részünk

Nézzük, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami május 07-től május 09-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ha egyedülálló vagy, akkor egy váratlan találkozás meglepő érzéseket válthat ki belőled. Ez lehet egy szerelmi kapcsolat kezdete is vagy akár egy új munkahelyi lehetőség, bárhogyan is alakul ez a hétvége, a legjobb ezt a helyzetet egyelőre óvatosan kezelni, csak később fogod tisztán látni ennek a találkozásnak a jövőbeli lehetőségeit. Fokozottan érzékeny vagy, ezért könnyen félreértelmezheted mások szavait, szándékait.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A pénzügyek miatt nézeteltérés adódhat köztetek a pároddal. Legyél óvatos, mert ebből sokkal nagyobb veszekedés lehet, mint amilyennek látszik. A legjobb az lenne, ha leülnétek és tisztáznátok a helyzetet, lehet, hogy csak félreértés szülte ezt a helyzetet. Mindkettőtöknek jó, ha tisztán láttok ebben a kérdésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Komoly lehetőséged van az ismerkedésre. Egy új kapcsoalt kezdetéhez ideális ez a hétvége. Ha van párod akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését hozhatja, persze ebbe nektek is komoly energiát kell belefektetnetek. Töltsétek tartalmasan ezt a hétvégét, a közös együttlétek, emlékek még szorosabbá teszik kettőtök kapcsolatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolataidban, minden valószínűség szerint tudattalan, elfojtott, de most a felszínre kerülő érzelmi okok miatt. Féltékenység, birtoklás, régi sérelmek kerülhetnek újból a felszínre. Mivel a lelki konfliktusok túlságosan felzaklatnak, várd meg amíg lehiggadsz. Rengeteget tanulhatsz a történések, emlékek felidézésével.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Összekuszálódhat az életed, amelyért most nem te vagy egyedül a hibás, de abban igen, hogy tovább bonyolítod a dolgokat a büszkeségeddel és rugalmatlanságoddal. Most csak is a saját erődre támaszkodhatsz, mert akik eddig a támogatásukról biztosítottak, most cserben hagyhatnak. Próbálj meg kedvességgel közelíteni azokhoz az emberekhez, akiknél el szeretnél érni valamit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Itt az idő, hogy szembenézz a legjobban bántó dolgokkal. Tedd fel a kérdéseidet, hogy végre elhangozhassanak a válaszok. Az utóbbi időben nagyon sok időt töltöttél azzal, hogy válaszokat gyártottál. Hát ennek most vége, mert az érintett elmondhatja, hogy ő mit is gondol. Nincs mitől tartanod, ezen túl leszel végre megkönnyebbülhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szerelemben romantikus rajongást élhetsz át, úgy érzed megtaláltad az igazit, még a mérhetetlen szabadságvágyadat is képes vagy feladni érte, hiszen minden együtt töltött pillanat boldogsággal tölt el. Nem vágysz semmire és senkire, csak arra, hogy ez a boldogság örökké tartson. Most megmutathatod romantikus, figyelmes, lenyűgöző énedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy megtaláltad az igaz szerelemet, boldogságod határtalan. Ez a kapcsolat most a tetőpontjához érhet ezen a hétvégén, ezáltal az egész világot szebbnek láthatod. Ha keresed a szerelmet, akkor most te vagy a megtestesült türelmetlenség és ez nem csak a szerelemi életedre jellemző. Engedd el magad, egyszerűen csak élvezd az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szóváltás, veszekedés, összeveszés, régi dolgok felhánytorgatása, ezek mind megkeseríthetik a hétvégédet, ha nem figyelsz elég tudatosan magadra. Most sok mindenhez lenne kedved, de a pároddal való tisztázó beszélgetéshez nincs. Pedig elkerülhetetlen lenne, mert nem teheted meg nem történtté a dolgokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nemcsak a pénzügyi, de a szerelemi életed is folyamatosan javul, használd ki az alkalmat és kapcsolódj ki a pároddal. A közös élmények még jobban elmélyítheti kettőtök kapcsolatát. Figyelmedet fordítsd a párod és családod felé, hiszen a biztonságot ők adják számodra. A hétvége segít megérteni múltadat, jövődet, a családodban betöltött szerepedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Neked az utazás, a szabadság egyfajta menekülést is jelent a mindennapi élet viszontagságaitól. Most jól érzed magad a saját magad társaságában, megnyugtat az egyedüllét. Sokszor arra használod ezt az időt, hogy visszahúzódva elgondolkozz a múltról, életedről, problémáidról, feltölt az álmodozás, elmélkedés. Egy csendes helyre való elvonulás erre remek lehetőséget kínál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Addig nem okoz számodra gondot a hűség, amíg nincs kísértés. Küzdesz önmagaddal, a bizonytalanságoddal, nehzen vállalod az érzéseidet, főleg, ha azok a problémák forrásai a most kialakult helyzetnek. Hajlamos vagy meggyőzni magad, hogy minden rendben van, miközben tele vagy félelemmel és kétségekkel a jövőt illetően. Érdemes lenne végiggondolnod ennek a kapcsolatnak folytatását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak