Hétvégi szerelmi horoszkóp: kerüljük el a konfliktusokat, idegesek lehetünk

Nézzük, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami március 19-től március 21-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A konfliktusok elkerülésére nem a legjobb taktika, ha a közömbösség álarca mögé menekülsz, inkább próblj meg arra törekedni, hogy megbeszéljetek minden problémát még akkor is, ha ehhez most semmi kedved. Amennyiben még sem lenne türelmed ehhez, akkor õszintén mond meg párodnak. Ha egyedülálló vagy, akkor kissé kedvetlen lehetsz, a legjobb lenne, ha most olvasással, egy jó film nézésével töltenéd el a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégéd telejsen máshogy alakulhat, mint ahogy eltervezted. Ne aggódj, a végén még akár valami jó is kisülhet belőle. Így is sok örömteli pillantban lehet részed, a negatív dolgokból pedig sok tanulságot leszűrhetsz. Ha egyedülálló vagy olyan helyen próbálsz meg ismerkedni, ahol semmi esélyed sincs megtalálni azt, akivel egy boldog kapcsolatot alakíthatsz ki. Inkább fogad el a barátaid meghívását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Helytelenül döntesz, amennyibben teljesen elzárkózol az elköteleződéstől. Érthető, ha rettegsz az érzelmi függőségtől és mélyen benned él még egy fájdalmas csalódás emléke, amely szinte beleégett a lelkedbe. De itt az ideje, hogy ezeket a fájdalmas emlékeket magad mögött tud, ne hagyd tovább, hogy a csalódástól való félelmed miatt elzárkózz az élet örömei elől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Egy nagy veszekedésben lehet részed a hétvégén, amely talán féltékenységből robban ki. Előfordulhat, hogy csak félreértés van a dolgban, de jobban teszitek, ha mihamarabb megbeszélitek, mielõtt még telejsen elmérgesedne a viszony köztetek. Ha keresed a nagy szerelmet, akkor kissé lehangoltnak érezheted magad, mivel egy két bókot többnek hittél, mint ami volt. Ne keseredj el hamarosan eljön a te időd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyibben a kapcsoalatotokban több volt a veszekedés, mint a meghitt pillanat, akkor itt a lehetőség, hogy újra visszacsempésszétek a romantikát és a szenvedélyt a kapcsolatotokba. Ha egyedülálló vagy, akkor itt az ideje, hogy ne titkold tovább az érzéseidet az előtt az illető előtt, akire szemet vetettél. Valahogyan a tudomására kellene hoznod, hogy többet érzel iránta, mint csupán egy barátság.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Jó néhány fájdalmas érzést a lelkedben őrizgetsz már egy ideje, talán mert nincs kedved a veszekedéshez és magyarázkodáshoz. Pedig most beszélnetek kellene kedveseddel, mert csak tovább fog romlani ez a helyzet és talán ő nem is érti, hogy mi lehet a probléma, talán ő észre sem vette, hogy megbántott téged. Ha keresed a szerelmet, akkor magad mögött kellene hagynod zárkózottságodat és önbizalomhiányodat

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bármibe belemész csak ne kelljen ezt a hétvégét is olyan programmal töltened, amihez semmi kedved. Ha sikerül is megúszni, úgy érezheted, hogy nem teljes így az életed. Sokkal jobban járnál, ha szembenéznél a problémával és lezárnád ezt az ügyet. Ha egyedülálló vagy akkor bármilyen fáradtnak és kedvetlennek is érzed magad, mindenképpen menj társaságba, kapcsolódj ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Romantikus hangulatban lehetsz a hétvégén, elégedettnek és boldognak érzed magad. Használd ki a pároddal a hétvége minden percét, remek idő arra, hogy még szorosabbá tegyétek kapcsolatotokat és közös célokat tűzetek ki. Ha keresed a szerelmet erős vágyat érezhetsz arra, hogy végre egy boldog párkapcsolatban élhess. Nem rég zártál le egy időszakot és már nyitott lennél egy újra, már nem kell sokat várnod rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg szuper programban lesz részetek a pároddal a hétvégén, ez az idő nem a pihenésról fog szólni, de ettől függetlenül sikerül kikapcsolódni. Ha egyedülálló vagy, akkor most egyáltalán nem érzed zavarónak az egyedüllétet. Sőt kiegyensúlyozott vagy, jól érzed magad a bőrödben. Mintha éreznéd, hogy valami lóg a levegőben, talán már nem sokáig sorolhatod magad a szinglik táborába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Semmi másra nem vágysz ezen a hétvégén csak, hogy pároddal kettesben töltsétek az időt. Nem vágysz most zajos programokra, régen voltatok csak úgy kettesben, amikor film nézéssel és sok beszélgetéssel töltöttétek az időt. Most az égiek támogatják ezt a vágyadat. Ha keresed a szerelmet, akkor nagyon rossz helyen keresgélsz, ott próbálsz ismerkedni, ahol semmi esélyed egy tartós kapcsolat megtalálására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Annyira jól érzed magad a bőrödben , hogy ez a kapcsolatodra is rendkívül jó hatással van. Talán csak arra volt szükségetek, hogy kicsit mozgalmasabb életet éljetek. Ha keresed a szerelmet, akkor most nagyon jól érzed magad egyedülállóként. A barátaiddal rengeteg közös programot szerveztek, amiben most nagyon jól érzed magad, élvezed a nyüzsgést és a szabadságot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nehéz a kedvedben járni, mindig éppen valami másra vágysz, mint amit éppen az élet kínál. A környezeted már megszokta, hogy a saját utadat járod, most pedig meglepetten tapasztalják, hogy magánéleti boldogságra és tartós elköteleződésre vágysz. nem kell már sokáig várakoznod, hamarosan egy olyan személyt sodor az utadba az élet, akivel szinte azonnal megtaláljátok a közös hangot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak