Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Halak életébe berobbanhat a nagy szerelem

A Bika életében felüti a fejét az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Amennyiben boldog akarsz lenni, akkor tegyél érte, mutasd meg, hogy mennyire szerethető vagy. Amennyiben továbbra is elbújsz az élet örömei elől, akkor ne is reménykedj, hogy rád talál a boldogság. Legyél sokkal nyitottabb engedd meg másoknak, hogy megismerhessenek. Ezzel a hozzáállással rengeteg örömteli élményben lehet részed ezen a hétvégén. A hangulatingadozásaidat próbáld meg kordába tartani mert elijesztheted azokat, akik szeretnének közelebbről megismerni.


IV.21. - V.20.

Bika

Egy múltbéli szerelmed visszatérhet az életedbe, ne tagadd meg az érzéseidet, de ne is dédelgess hiú ábrándokat, hogy ezúttal minden másképpen lesz. Valószínűleg te is jócskán hibáztál a múltban, talán túl engedékeny voltál, túl sok mindent megengedtél neki. Lehet, hogy olyan elvárásaid voltak, amelyeket ő nem tudott teljesíteni, a saját érzéseiddel kell először tisztában lenned.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkáddal vagy a munkatársaid révén ismerkedhetsz meg azzal az illetővel, aki az életed párja lehet. Először talán nem is találod szimpatikusnak vagy nem éppen ő az eseted, de amint jobban megismerkedsz vele, szinte azonnal megérzed, hogy megtaláltad azt az embert, akivel szeretnéd leélni az életedet. Ha kapcsolatban élsz akkor próbáljátok meg tisztázni a vélt vagy valós sérelmeiteket.

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvégén több meghívást is kaphatsz barátaidtól, ezeket érdemes lenne kihasználnod. Megeshet, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Talán egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akit már régóta ismersz, de egy ideje nem láttátok egymást. A viszontlátás öröme mellett mindketten úgy érzitek, mintha soha nem szakadtatok volna el egymástól. Csakis rajtatok múlik mi lesz ebből a kapcsolatból.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A pénzkezelést újra kellene tanulnod, szinte kifolyik mostanában a pénz a kezeid közül. Emiatt a pároddal összeütközésbe kerülhetsz, de ha belegondolsz rá kell jönnöd, hogy jogos a felháborodása. Igaz, hogy mindig előteremted azt amire szükségetek van, talán még ezen felül is, de a kapcsolatotok érdekében jó lenne, ha minél előbb megbeszélnétek ezt a problémát.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szerelmi életedben változás várható, párod viselkedése egyre kevésbé tetszik neked, próbálod elfogadni ugyan, de nem igazán sikerül. Nem akarsz egész életedben ilyen gondokkal küszködni, ezért előfordulhat, hogy úgy döntesz, hogy inkább befejezed ezt a kapcsolatot. Ha egyedülálló vagy élvezed az élet örömeit, most nagy szükséged van szórakozásra, kikapcsolódásra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvége hozhat új szerelmet, de ha már van párod, akkor a vele való kapcsolatod újulhat meg. Mennyire vagy képes más szemmel nézni rá az eltelt együtt töltött idő után? Meglátod még benne azt, akit egykor megszerettél? Fontos kérdések ezek most számodra, figyelned kell az érzéseidre, hogy mit súgnak neked.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Párkapcsolatodban a feszültségeket csak úgy tudod feloldani, ha őszintén megbeszélitek a problémáitokat. A legfontosabb, hogy nyíltan beszélj az érzelmeidről, ha úgy érzed az utóbbi időben érzelmileg eltávolodtatok egymástól. Fogalmazd meg mire van szükséged ahhoz, hogy szeretve érezd magad. Ha ezeket meg tudjátok beszélni, akkor még megmenthető lehet a kapcsolat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hétvégén csak olyan dolgokat vállalj, amelyeket stressz nélkül, nyugalomban eltudsz végezni. Lelkiállapotod érzékenyebb a szokottnál, és egy kimerítő munka most padlóra küldhet testileg és lelkileg egyaránt. Kérj segítséget, ha elkerülhetetlen, hogy dolgoznod kell. A legjobb az lenne, ha a hétvégét pihenéssel töltenéd, most az egyedüllét az egyetlen gyógyír megfáradt lelkednek.


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy érzelmi viharokat élhetsz át mostanában, ez meglehetősen próbára teheti a tűrőképességedet. De hamarosan kitisztul az ég és nyilvánvalóvá válhat számodra, hogy mit szeretnél. Ne cipeld tovább magaddal az érzelmi terheidet, ha elszánod magad egy döntésre, akkor azonnal cselekedj. Ebben az időszakban az emberi kapcsolataid átértékelése a legfontosabb, a jelenlegi formában már nem tudnak tovább működni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Egy régi szerelmed felbukkanása jogosan válthat ki aggodalmakat jelenlegi kedvesedből. Amennyiben nem elég erős a kötelék köztetek, akár komoly megpróbáltatások elé is nézhet a kapcsolatotok. Gondold végig mit szeretnél, mielőtt meggondolatlan lépésre szánod el magad. Ha még csak keresed a párod akkor egy új, izgalmas személy felbukkanása miatt megfontolt hozzáállásra lesz szükséged.


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén váratlanul egy új szerelem robbanhat be az életedbe. Egy olyan személy, aki már talán foglalt vagy valamilyen oknál fogna titokban kell tartani ezt a kapcsolatot. Nagyon boldog vagy, de nagyon zavar a titkolózás, szeretnéd világgá kürtölni a boldogságodat. Legyél türelmesebb, ha a kiszemelted is hasonlóan érez, akkor úgy is téged fog választani és akkor másokkal is megoszthatod a boldogságodat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.