Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlán szerelmi életében olyan változások történnek, amikre nem volt felkészülve

A Nyilas kegyeiért most többen is sorban állnak. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt időszakban és ennek meg is van az eredménye a kapcsolatodban. Bár még mindig maradtak rendezetlen érzelmi ügyeid, ezeknek még a végére kell járnod, tehát addig ne indíts el új dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz, és szeretnéd elnyerni a társad szeretetét, előbb meg kell határoznod, hogy te mit szeretnél ettől a kapcsolattól.


IV.21. - V.20.

Bika

Csakis az őszinteség és a bizalom nyithat utat neked a szerelem és a boldogság felé. Nagyon fontos, hogy mindketten biztonságban érezhessétek magatokat, és még véletlenül se teremts olyan helyzetet, amikor a párod érzelmileg kiszolgáltatva érezheti magát. Az őszinte és mindent feltáró beszélgetések a kapcsolatotok épülését és elfogadását hozhatja számotokra.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ezen a hétvégén meglehetősen szélsőséges a hangulatod, folyamatosan csapongsz az elköteleződés és a függetlenség között. A környezeted meghökkenve figyeli szélsőséges érzelmi kitöréseidet, ezért félreértésekbe, konfliktusokba keveredhetsz. Ideje, hogy észrevedd, hogy ezzel a viselkedéssel nem tud mit kezdeni a környezeted, már csak azért sem, mert támadásnak veszed a segítségüket. Bánj óvatosabban a szavaiddal!

VI.22. - VII.22

Rák

Eleget gyötrődtél a múlt eseményein, most már fordítsd a tekintetedet a jövő felé. Ideje, hogy egyértelműbben fogalmazd meg, mit is szeretnél és ne azt várd el, hogy kitalálják a gondolataidat. A párkapcsolatodban ez most különösen érvényes lehet. Éld meg az érzelmeidet, mivel ez átsegíthet ezen a nehéz, embert próbáló időszakon.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén nagyobb változások történhetnek az életedben, mint amire számítottál. Az események annyira felgyorsulhatnak, hogy alig bírod követni őket, és csak nehezen tudod áttekinteni a kialakuló helyzetet. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, hiszen az idő most neked dolgozik. Ne erőltesd és ne siettesd az eseményeket. Hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, hogy most a szerelmi életed adhat igazán értelmet az életednek. Most mindenre hajlandó vagy kedvesedért, a kapcsolatotokért. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, akkor nagy az esélye a hibázásnak. Olyan embernek szavazhatsz bizalmat, aki nem érdemes rá.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvégén találkozhatsz azzal a személlyel, aki megfelel az általad felállított magas elvárásoknak. Mindent megtesz, hogy meghódítson téged. Problémát csak az okozhat, hogy az illető már foglalt vagy legalábbis egyelőre az. Ezért a folytatás nehézségekbe ütközhet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a féltékenység okozhat gondot köztetek, pedig nincs okod rá, a párod szeret téged és hűséges hozzád.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelemben most minden az elképzeléseid szerint alakul és ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az elmúlt időszakban tudatosan álltál azokhoz a kérdésekhez, amelyek veszélyeztethetik jelenlegi kapcsolatodat. Ha keresed a párod, akkor ideje, hogy nyitott szemmel járj a világban. Vess véget a magánynak, hagyd magad elvarázsolni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha van párod, akkor itt az ideje, hogy romantikázzatok, és új praktikákat próbáljatok ki. A párod egészen biztosan élvezni fogja, ha egy kicsit megfűszerezed a szerelmi életeteket. Sőt könnyen lehet, hogy újra olyan szerelemre lobban irántad, mint a kapcsolatotok kezdetekor. Amennyiben párt keresel, akkor többen is szeretnének meghódítani. Ám a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem tudod, hogy mire is vágysz. A legjobb lenne, ha senkit sem az első benyomás alapján ítélnél meg, hanem a belső értékeire koncentrálnál.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kell aggódnod a hétvégén, mert a szerelmi életed jól alakul. Bár az igaz, hogy jól tennéd, ha több időt szánnál a párodra. Ha mindketten állandóan kitértek a közös programok elől, akkor az előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Ezen most könnyűszerrel javíthattok, mert a jegyedben járó Vénusz megfűszerezi a szerelmeteket. Párkeresőként felejtsd el az egyedüllétet, a Vénusz annyi jelöltet hoz az utadba, hogy alig győződ a meghívásokat, randevúkat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd a kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt lehetőségetek arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek. A hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki nagytakarításra. Ha egyedülálló vagy, tele lehetsz reménnyel, örömmel, és aktívan beleveted magadat az ismerkedésbe.


II.21. - III.20.

Halak

A párkapcsolatodban viharfelhők gyülekeznek. A párod úgy érzi, hogy elhanyagolod őt. Szeretné, ha több időt töltenétek együtt, de mindig a sok munkádra hivatkozol. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatod van, most kiderülhet, szóval, döntened kell arról, hogy a családoddal maradsz-e vagy új életet kezdesz. Ha keresed az igazit, olyan személlyel találkozhatsz, akivel titkolnotok kell a kapcsolatotokat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...