Hétvégi szerelmi horoszkóp: Tombol a szerelem a Kosnál

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk augusztus 9-től 11-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A rövid hétvége ellenére tombol a szerelem. Hogyne tombolna, mikor mindent megteszel érte, nem kevés pénzt költve a divatra, programokra, fáradtságot nem sajnálva eléred, amit szeretnél. Nem csak hozod formád, de méltóságteljességed is feltűnő, megnyerve azokat, akik a külsőségekre adnak, bár a sznob világ téged nem hat meg. Régóta együtt élt pároddal egy utazás, kirándulás ismét lángra lobbantja a régi lángot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha megteheted, vidd haza munkádat, ahol szerelmed is közeledben van, így nem fog olyan rövidnek tűnni a hétvége, mely most nem teljesen a pihenésről szól! Az érzéki örömök sem kerülnek el, amin nem lehet csodálkozni, hisz kívül királynőként/királyként viselkedsz, ám belül az életörömöket igenlő, a csodákat élvező és tanító vagy. Mindez régóta együtt élt pároddal való kapcsolatodra is vonatkozik, őt is elkápráztatva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Talán nem is bánod, hogy a hétvége munkával kezdődik, a pénz fontossága most nagyobb, mint egyébként, van célod, amit el szeretnél érni. A szerelem így sem marad el, még az is lehet, hogy munka közben találkozol valakivel, aki hatalmas lángot lobbant szívedben. Egy szereplés is felhívhatja rád a figyelmet, ahol fergeteges sikert aratsz nagyon jó kommunikációs készségeddel. Régóta együtt élt pároddal csodálatos lenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne bosszankodj a rövid hétvége miatt, ki tudja, mi – mire jó! Meglehet, munka közben találkozol valakivel, akit keresel, csak legyél résen, nyitott szemmel járj! Mosolyoddal amúgy is leveszel mindenkit a lábáról, a rád nem jellemző, most mégis tudattalanul alkalmazott flörtöléssel. Ha sok pénzt költesz a divatra, szépségápolásra, ne csodálkozz, de még régóta együtt élt párodat is újra meghódítod szépségeddel.

.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ide vagy oda munkanap, a rövid hétvége, a te szerelmes szívedet senki nem tudja elvenni! Ragyogó napsugárként hódítasz akárhol vagy - legyél bár szabadságon, vagy munka közben - igazi király vagy, ráadásul érzelemmel is teli. A benned levő nagy harmóniát nem csak szeretteidnek adod, de mindenkinek, meg is nyugtatod vele szerelmedet, régóta együtt élt párodat, akik talán tele vannak aggódásokkal, félelmekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne csodálkozz, ha most nem megy a munka, nehezen állsz rá a rövid hétvégére - pedig alapvetően azzal sosincs bajod, olyan vagy, mint egy „szorgos hangya”. Jobban esne szerelmeddel otthon lenni, netán egy új kapcsolatban megmutatni valakinek otthonod, belső világod. Ki tudja mi – mire jó, ha keresésben vagy, az sincs kizárva, hogy munkád révén kerülsz a „nagy Ő” – vel kapcsolatba. Egy szereplés is felhívhatja rád a figyelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Senki és semmi nem tudja elvenni jókedvedet, mosolyodat, mellyel hódítod a körülötted levőket - nem lesz könnyű a választás! Minden mondatod élmény hallgatni, tele van szívvel, lélekkel, ugyanakkor bölcsességgel és nagy gondolatokkal is. A konyhában ki tudsz bontakozni, még akkor is, ha rövid hétvége van, bár egy elegáns étterem lehetősége azonnal kiváltja ez irányú ambíciód, talán régóta együtt élt párod hív meg rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Jobb is, hogy nem olyan hosszú a hétvége, így kevesebb lehetőség van szerelmeddel vitatkozni – leginkább a pénz miatt. Igaz, ha akarjátok, mindent meg tudtok beszélni, nem nehéz megtalálni a közepet. Ha még keresésben vagy, akár munkád közben, partnereid közül is találhatsz valakire, aki megdobbantja a szíved. Nem csoda, ha felfigyelnek rád, mostanában sok pénzt költhetsz ruhákra, szépségápolásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Érzelmes és szerelmes hangulatod mindenhol szerelmet teremt, nagyon szép és csinos vagy, kedves mosolyod vonzza a hódolókat, nem nehéz párra találnod, ha még keresésben vagy. Leginkább, ha nyaralsz, utazol, ahol elemedben vagy. Gondoskodó szeretetteddel itthon is kényezteted társad, még akkor is, ha rövid a hétvége a munka miatt. Régóta együtt élt párodat szenvedélyességeddel tudod megnyerni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ide vagy oda hétvégi munka, te megéled a szerelem minden formáját, még akkor is, ha nem akarod. Párod, hódolóid nem hagynak, szenvedélyességükkel magukkal rántanak - kár ellenállnod, csodákban lehet részed! Mindez régóta együtt élt párodra is vonatkozik, aki nagy lendületet kaphat attól, ha elutaztok valahova, kirándultok, nyaraltok - de a nélkül is pozitív kisugárzása, hittel teli szeretete bontja falaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Örülj neki, hogy rövid a hétvége, menni kell dolgozni, hisz nagy eséllyel találsz párra munkád közben – légy éber és figyelmes! Kedves, lendülettel teli emberek vesznek körbe - akikkel tárgyalhatsz, szerződést köthetsz – egy ponton, beszélgetés közben ráérzel, hogy „őt keresed”. Régóta együtt élt pároddal találkozzatok barátaitokkal, akik mellett új felfedezések érkezhetnek egymás irányában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Teljes a boldogság és a béke benned, annak ellenére, hogy munkával kezdődik a hétvége. Talán főnököd vagy egy munkatársad felé érzett vonzalom az, ami miatt nem bosszankodsz a rövid hétvége miatt, s ki tudja, mi kerekedik ki belőle? Régóta együtt élt párod felhívja magára a figyelmet - talán gondoskodó szeretete hat meg - ne csodálkozz, ha újra előjönnek a régi érzések, lángra lobban a szerelem!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!