Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan fordulatok érhetik a Bakot

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 21-től 23-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne lepődj meg, ha egy idegen országban, netán egy tengerparton találod magad, melyet hódolóid szerveznek, valaki nagyon szeretne a kedvedben járni! Ha már van kedvesed, utazzatok, élményekben gazdaggá váltok, mely kapcsolatotokra is kihat! Otthonod szépítése is porondon van, melyben jelentős szerepet játszhat szerelmed, amit engedj régóta együtt élt párodnak is, annak ellenére, hogy néha kihúzza gyufát!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Keresésben vagy? Adj fel egy hirdetést, angyalaid hozzák kedvesedet! Egy szomszéd is felkeltheti figyelmedet, aki mellett eddig talán elmentél. Előző életekből érkező egymásra ismerések is megdöbbenthetnek, bárhol beszédbe elegyedsz az emberekkel, programokon veszel részt. Régóta együtt élt párod melletted van, bár ha nagyon ragaszkodsz egy fájdalmadhoz, csalódásodhoz, akkor ő sem tud semmit tenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne hagyjátok, hogy a pénz miatt vita alakuljon köztetek szerelmeddel, de akár régóta együtt élt pároddal - kár tönkretenni ezt a csodásnak is megélhető hétvégét anyagiak miatt! Nagyon szép és kedves mosolyod mindenhol felhívja rád a figyelmet. Vigyázz, mert becsapható vagy, elhiszed, hogy lehozzák a csillagokat az égről, de kérj csak „egy pohár vizet” - egyből kiderül a turpisság, rájöhetsz, hogy a szavak mögött van – e tartalom!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem csoda, hogy jókedved határtalan, hisz már a gondolattól is boldog vagy, ha egy messzi utazást, lehetőleg tengerpartit képzelsz el - s most mindez valósággá válhat! Nem csak érzelemmel vagy tele, de érzékiséggel is, boldog mosolyod mindenkit felvillanyoz, legyél bár keresésben vagy szerelmeddel éld meg hétvégéteket. Régóta együtt élt pároddal is teljes az összhang, fél szavakból értitek egymást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne aggódj szerelmedért, vagy azért, akit kinéztél, hogy nem úgy reagál, ahogy szeretnéd! Nagyon jó megérzéseidre hallgass, angyalaid ott vannak a háttérben, minden kívánságod teljesítik! Még az utcán is egy különleges helyzetben találhatod magad, ráismerve kedvesedre - egy kérdés, egy véletlen összeütközés – bármi jöhet! Régóta együtt élt pároddal összhangban vagytok, gondoskodó szeretete jól esik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne félj, ne aggódj, melyekkel vastag, védelmi falakat húzol magad köré, s hiába keresnek hódolóid, képtelenek elérni! Menj ki az utcára, engedj barátaid hívásának, hagyd, hogy vigyenek, valaki vár, valaki épp téged keres, hagy találjon rád! Meglévő kapcsolatod stabilizálódhat, ha kritikáiddal nem terheled kedvesed, melyek most valahogy elmaradnak régóta együtt élt társad felé, aki szinte már egy angyal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Csacsogsz mosolyogva, nem is lehet rád nem felfigyelni, itt a szerelem, nem hagynak hódolóid! Szerelmeddel mindent meg tudsz beszélni, hisz szavaidban nem csak szeretet, de bölcsesség is van. Nincs kizárva, hogy egy távoli ország adja mindennek a hátteret, ahol nagy jelentősége van egy vízpartnak is, ami lehet tenger vagy óceán. A víz csobogása a benned levő csalódottságot oldani tudja, régóta együtt élt párodat is tölti.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden álmod, vágyad teljesül, csak ne keverd bele a pénzt! Azzal is tönkreteheted a dolgokat, ha túl sok van, de azzal is, hogy olyanról álmodsz, melyre nem futja! Szerelmed semmi mást nem akar, csak téged szeretni, amihez nem kell pénz - kiránduljatok, utazzatok, a nehézségeket angyalaitok, a köztetek levő nagy szeretet megoldja! Régóta együtt élt párod lelkéhez eljutni hosszabb időt vesz igénybe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Minden aggodalmat, csalódást tegyél félre - ahogy szoktad - hisz vár a nagy szerelem, mely talán még azt a csodát is be tudja teljesíteni, amiről mindig álmodsz! Ha nem megy mindez könnyen, mert valami belül nagyon fáj, tegyél rendet magadban! Vállalj felelősséget a dolgokért, nélküled nem azt történt volna, ami! Mindez vonatkozik régóta együtt élt pároddal való kapcsolatodra is, fogadd el őt úgy, ahogy van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan, kiszámíthatatlan fordulatok színesítik szerelmi életedet, ami talán meglep, hisz inkább stabilizálni szeretnéd meglévő kapcsolatodat, avagy olyan társra vágysz, akinek mélysége, hűsége, kiszámíthatósága van. Ám az izgalmak mellett ezek sincsenek kizárva, angyalaidra számíthatsz, akik minden akadályt megszüntetnek. Régóta együtt élt párod is közéjük tartozik, vigyázz rá, ahogy ő is vigyáz terád!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Jókedvedet fokozza, hogy szerelmed vagy kiválasztottad olyan bolondos, mint te, össze – vissza, kiszámíthatatlan, egy álomvilágban van! Teljesül is minden álmod, vágyad, ami nem csoda, hisz gondoskodó szereteteddel mindenkit leveszel a lábáról. A bőség zavara lehet, hogy megterhel, de hát mindenkit nem vihetsz haza! Régóta együtt élt pároddal egy közös munka nagyon jót tesz, ismét egymásra találhattok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szereteteddel és nagy lendületeddel megteremted a szerelmet. Még annál a kiválasztottadnál is sikert érsz el, akinek jégbe van zárva a szíve, aki másoknak szinte megközelíthetetlen. Ne csodálkozz, ha akaratlanul sok pénzt költesz szerelmedre, a szerelemre, divatos ruhákra, nagyon szép is vagy, s valóban különleges programok várnak rád. Régóta együtt élt párod félelmeit old fel lágyságoddal!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!