Hétvégi szerelmi horoszkóp: Minden kívánsága teljesül a Halaknak

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 14-től 16-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne hagyd, hogy a kételkedések, bizonytalanságok eluralkodjanak - akár szerelmi életedben is! Ne engedd, hogy tönkretegyék jókedvedet, elvegyék a benned levő hitet, bizalmat, lágyságot, feltételnélküli szeretetet! Ám legyél éber is, ne higgy el mindent, amit hódolóid mondanak, pláne ha még a csillagokat is le akarják hozni az égről! Régóta együtt élt pároddal beszélgess sokat, élmény hallgatni mesékben gazdag szavaidat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne gondold, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy megtaláld szerelmedet vagy megtartsd kedvesedet - legalábbis, ha az igaz szerelemre vágysz, mely nem sokat ad a külsőségekre! Adj fel egy hirdetést, menj el testvéreid, szomszédjaid által szervezett programokra, ahol rád talál valaki, akit az angyalok hoznak neked! Régóta együtt élt pároddal minden rendben, főleg, ha valahová elutaztok, mely felpezsdíti szerelmeteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon kedves mosolyod felhívja rád a figyelmet, nem tudsz elbújni a szerelem elől! Ne is akarj, hisz egy angyali szeretettel érkező hódoló próbál kimenteni abból az önsajnálattal és csalódással teli dagonyából, melybe meglehet beleragadtál, s kilátástalannak érzel mindent! Ha meglévő szerelmed határozottabb, mint szokott, ne csodálkozz, szükséged van erre! Régóta együtt élt párod tükröt tart neked, pont olyan, mint te.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Inspiráljátok egymást szerelmeddel, jobbnál jobb ötletek jutnak eszetekbe. Teljes az összhang, a lendület, szinte egymás szavába vágva találjátok ki azokat a programokat, melyre a másik is gondol. Sportoljatok együtt, élményben lesz részetek! Ezt akkor is tedd meg, ha keresésben vagy, könnyen lehet, hogy közben találsz rá a nagy „Ő” – re! Régóta együtt élt párod meglehet, le van ülve, őt most neked kell orvosolni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne hagyd el magad, hogy néz ki egy sírós „oroszlánkirály”? Persze, ha folynak a könnyeid, el ne fojtsd! Tudatosan nézz meg egy csöpögős filmet, egyszer csak elfogy bánatod - ha nincs már bent, újra a régi tudsz lenni, vezetni, teremteni, hódítani! Segítségedre lehet az is, ha elcsendesedsz, elmész szenthelyedre. Még egy szerelemre is találhatsz ott, csak legyél a Jelenben, engedd el a múltat, ne aggódj a jövő miatt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Súgd meg vágyaidat angyalaidnak, még akkor is, ha nem hiszel bennük, s hagyd, hogy minden úgy legyen, ahogy lenni kell! Meglehet, még csak egy gondolat van a fejedben, egy érzés a szívedben - vesd el a magot! Meglévő szerelmeddel kapcsolatban is merj álmodni, kérni! Régóta együtt élt párod pont olyan, mint te, lágy és végtelen szeretettel teli, értitek, érzitek egymást, nem csoda, hogy újra lángra lobban a régi szerelem!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha keresésben vagy, utazz el - nem csak jót tesz a levegőváltozás, de hozhat egy szerelmet is! Ha már van párod, akkor is utazzatok, a közben megélt élmények feldobják kapcsolatotokat, nem csak jó beszélgetések részesei lehettek, de szenvedélyben gazdag hétvége vár rátok! Régóta együtt élt pároddal mindegy, hogy itthon vagytok – e vagy egy távoli tájon, oly nagy a harmónia köztetek, melyről mindig álmodsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az élet minden területén rendben vannak dolgaid - tudod, érzed a határaidat, ugyanakkor hatalmas tetterő van benned – nem csoda, ha a szerelem is itt van! Ha keresésben vagy, angyalaid hozzák, ha már van párod, vigyázz rá, oly lágy, kedves, szeretettel teli! Jól teszitek, ha valahova elutaztok, mely egész különleges beszélgetésekre inspirálhat benneteket, gondoskodó szereteted ki tud jönni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Lépj ki családod, szüleid energiájából, de saját csalódásodból is, melyek nem hagyják, hogy a kibontakozni vágyó szerelem minden csodáját megéld! Ne lovagolj a múlt dolgain, ne aggódj a jövő képe miatt, nézz körbe, s lásd meg azt a kedves személyt, aki rád vágyik, avagy szerelmedet, aki mindent megtesz érted, s meglehet, már kezd elfáradni! Régóta együtt élt párod épp olyan, mint te, ő nem igen tud most neked segíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan fordulatot vehet szerelmi életed, akár van párod, akár még csak keresésben vagy. Könnyen lehet, hogy egy munkatársad hat rád oly erősen, hogy képtelen vagy tovább menni. Keresd meg, beszélj vele/ neki, oly szépen fejezed ki magad, aminek nem lehet ellenállni! Régóta együtt élt párod egy Földre szállt angyal, aki mindent megtesz neked, igaz, te is figyelsz rá, teljes az összhang, a harmónia közöttetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Mindenki meglepetésére, rád nem jellemzően, nehezen lehet otthonról kimozdítani, még egy szerelem lehetősége sem tud annyira feldobni, hogy mindent megtegyél érte. Talán egy csalódás van a háttérben, melyet még nem sikerült feldolgoznod, az nyomja lelked, attól nem tudsz szabadulni. Hívd el barátaidat, a konyhában most nagyot tudsz alakítani, s könnyen lehet, hogy valaki érkezik velük, aki megdobbantja szíved!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne csodálkozz, ha boldogságod határtalan, minden úgy teljesül, ahogy szeretnéd, ahogy megálmodtad! Angyalaid vannak a háttérben, akik minden akadályt elvesznek, akár egy épp kialakuló kapcsolat elöl, akár már meglévő pároddal való összetartozásotokban. Régóta együtt élt társaddal is teljes az összhang, aki pont olyan lágy most, mint te, mely meglehet hihetetlen, pedig igaz, valahogy angyallá változott!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!