Hétvégi szerelmi horoszkóp: Csodálatos hétvége vár a Bakra

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 17-19-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Csodás hétvége, csodás szerelem. Nem véletlen, hisz Telihold van tízmilliószoros nappal, mely minden vágyadat, kívánságodat teljesíti. Kinek pezsegne a vére, ha nem neked, aki szerelemre született! Tele vagy jobbnál jobb ötlettel, hogyan hódítsd meg kiszemeltedet, avagy milyen programokkal tegyétek színessé szerelmeddel hétvégéteket. Régóta együtt élt párodnak is jut érzelmedből, lendületedből, mely pénztárcádat is nyitja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy utazás sokat dob hétvégéden, akár egyedül mész, s közben találkozol a nagy „Ő”-vel, akár szerelmeddel kirándultok, egész különleges és izgalmas helyzetekbe keveredve. Nincs is más dolgod, mint megfogalmazni, mit szeretnél, a Telihold és a tízmilliószoros nap minden kívánságodat hozza. Ötletekből kifogyhatatlan vagy, akár meg is döbbentve környezetedet, hisz nem szoktál ennyire nyitott lenni az újra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Váratlan titkos szerelem léphet életedbe, melynek izgalmaira nem lehet panaszod. Talán titkos kérésed, vágyad volt, s a most itt levő tízmilliószoros nap és Telihold teljesíti. Ragyogsz, mint egy napsugár, közben higgadtságodról, nyugodtságodról, bölcsességedről is tanúbizonyságot teszel - hódítod is a körülötted levőket, talán összetört szíveket is hagyva magad mögött. Régóta együtt élt párodat vidítsd fel, meglehet szomorú valamiért!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Beszélj angyalaiddal, akik mindent megtesznek, épp hogy csak meg kell fogalmaznod vágyaidat, álmaidat! Ehhez még a mostani tízmilliószoros nap és a Telihold energiája is hozzáadódik. Készülj egy fergeteges szerelemre, melyben a lélek megfürdik, minden szinten átjár a boldogság! Régóta együtt élt párod tartogathat számodra valamit barátaiddal együtt, mélyen megérint újra a benne levő csoda.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne hagyd, hogy a rossz érzések, a kételkedések elvegyék azt a hitet, melyet érzel belül, s ami mögött nagyon nagy bölcsesség és mély érzések vannak! Bátran kérd a Telihold erejét, melyhez még hozzájárul a tízmilliószoros nap csodája is, kívánságod teljesül, még a benned levő köd is felszáll! Régóta együtt élt párod oly csodaszép, hogy képtelenség neki ellenállni, szabadságvágya igen vonzóvá teszi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha kívánhatsz magadnak csodát, hát most kívánd, minden itt van, talán még kimondanod sem kell. Lehet, hogy a Telihold és a tízmilliószoros nap ereje van a háttérben, mely talán egész életedet megváltoztatja, kimozdít arról a vágányról, melyen eddig mentél. Ne állj ellent, hagyd magad, engedd, hogy ragyogj, mint egy napsugár, amivel még régóta együtt élt párod túlzásait is sikerül mederbe terelned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Testi, lelki, érzelmi csodák kavalkádja változtat, s teszik hétvégédet egy csodává – feküdj fel erre a hullámra, hagyd magad, élvezd, járja át tested, lelked! Tele vagy ötletekkel, izgalmak utáni vággyal, melyeket támogat a Telihold és a tízmilliószoros nap ereje is – jól, pontosan fogalmazz, mert minden vágyad teljesül! Régóta együtt élt párod mindenben partnered, együtt teremtitek az itt levő csodákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem lehet tudni, te vagy – e a csodálatosabb angyal, vagy szerelmed – e az, csak annyit, hogy boldogságotok határtalan, felfoghatatlan, a köztetek levő szeretet az egekig csap. Ha még keresésben vagy, beszélj angyalaiddal, akik alig várják, hogy hozzák párodat, melyhez még az itt levő tízmilliószoros nap és a Telihold ereje is hozzájárul – kérj, s adatik! Régóta együtt élt párod is extrém fantasztikus, lángra is lobban a régi szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne törődj semmivel, ne engedd, hogy egy csalódásból fakadó önsajnálat tönkretegye ezt a csodálatos, szerelemmel, érzékiséggel és csodákkal teli hétvégét! Fogalmazd meg kívánságaidat, s hagyd, hogy hozza a Telihold és a tízmilliószoros nap energiája! Régóta együtt élt párod mindent mozgat körülötted, te csak ülj fel az ő hullámára, pontosan tudja, hol vannak a határok, mégis bátran visz mindenfelé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nem kívánhatnál szebb hétvégét, mint ami itt van, hagyd, hogy vigyen az ár, jó irányba repít, ne állj ellent! Minden vágyad, álmod előtted hever, váratlanul, felkészületlenül. A Telihold és tízmilliószoros nap ereje kimondott és kimondatlan álmaidat is eléd teszi – neked csak élni kell vele. Régóta együtt élt párod egy angyal, akivel olyan dolgokról is tudsz beszélgetni, melyről eddig nem – vigyázz rá!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Titkos szerelem csodájában megélhetsz sok mindent, annak minden izgalmával, kiszámíthatatlanságával, mely épp ettől vonzó, ellenállhatatlan. Ha már van szerelmed, otthonotokat érintheti a bennetek levő érzések sokasága, csak kívánnotok kell, a Telihold és a tízmilliószoros nap ereje mindent tálcán hoz nektek, akár hosszabb távra is tervezhettek. Régóta együtt élt párod egy csoda, egy ragyogó napsugár.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy utazás sokat nyomhat a latba, de ha itthon maradsz, akkor is csodákban és szerelemben gazdag hétvégére számíts! Gondoskodó szeretetedben fürdeni amúgy is nagyon jó, olyan vagy, mint egy kis angyal, aki a csodát maga teremti. A Telihold nagy hatással van rád, s most hogy együtt van a tízmilliószoros nappal, talán még kívánnod sem kell, mindent megkapsz. Nem csak te, régóta együtt élt párod is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!