Hétvégi szerelmi horoszkóp: Ne tiltakozzon a Skorpió a szerelem ellen

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 10-12-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Elképesztően szép és divatos vagy, megteszel mindent, hogy a másik nemet meghódítsd. Fölösleges sok pénzt bevetned, hogy egy csodás szerelmes hétvégéd legyen, egyszerűségedben vagy a legszebb, nem kell a legdivatosabb ruhákat, ékszereket megvenned - még visszájára is fordulhat! Könnyen lehet, hogy egy külföldi talál rád, avagy te rá, egy utazás régóta együtt élt pároddal is csodákat hozhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hagyd magad elcsábítani! Engedd meg a számodra oly fontos testi érintést, mely oldani tudja a benned levő, már régebb óta itt levő félelmeket, önbizalomhiányt, szigorúságot! Ne ragaszkodj határozott, szélsőséges elképzeléseidhez, legyél a Jelenben, engedj el valamit, ami gátolja mindezt! Régóta együtt élt párodat meglehet, neked kell feloldani, meghódítani, ő még keményebb lehet most, mint te.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vonzanak a titkok, annak ellenére, hogy pontosan tudod, hol vannak a határaid. Épp ebből adódhatnak benned feszültségek, melyeket oldj fel sporttal, utána könnyebb lesz megtalálnod a közepet! Hódolóid körbevesznek, nem hagynak, egyikőjük kedvesebb, mint a másik, talán választani sem tudsz. Régóta együtt élt párod végtelenségig aranyos, ki is hozza belőled az összes érzékiséget, hűséget, szeretetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Türelmetlenül nem találhatsz rá a szerelemre - elfutsz mellette, anélkül, hogy észrevennéd, s tudnál ölelni! Hova rohansz? Ha szabad szeretnél lenni, fogalmazd meg, s hagy jöjjenek a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatok! Igaz, a szíved nem erre vágyik, ez legfeljebb csak egy hullám lehet, melynek a végén már nem érzed jól magad. Régóta együtt élt pároddal ne beszéljetek a munkáról, mely vörös posztót jelent most!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Hisztis, türelmetlen, és kiszámíthatatlan hangulatodat egy utazás tudja oldani. Mindenképp szervezz valahova legalább egy kirándulást, hogy szerelmed ne fusson el tőled, avagy rátalálhass arra, akit keresel! Kötelező a sport, mely feszültségeidből faragni tud, ne legyél lusta, ne legyél rest, hisz vár rád egy fergeteges szerelem! Régóta együtt élt párod nem könnyű eset, meglehet most ő is épp olyan, mint te.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Utazz el szerelmeddel, kapcsolódjatok ki, hogy az aggódásokkal teli gondolatokat az új környezet elűzze! Még az is meglehet, hogy hosszabbtávban kezdtek el gondolkozni. Ha még keresésben vagy, akkor is vedd a vándorbotot, könnyen lehet, hogy külföldön jön veled szembe az a szerelem, melyet elképzeltél, de meglehet, hogy egy nem hazánkfia talál rád itthon. Régóta együtt élt párod egy angyal, most is kitesz magáért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne hagyd, hogy félelmek bezárjanak, börtönödbe! Senki nem fog betévedni, pláne, ha még hét lakat is zárja! Benned van a kíváncsiság is, mely nyitott minden újra. Csak ki kell lépned, máris rád találnak, váratlan fordulatok érkeznek érzelmi életedbe. Igaz, ahogy jön egy szerelem, meglehet, úgy megy is, de mindenképpen kimozdít abból az állóvízből, melybe beleragadhatsz. Régóta együtt élt pároddal utazz el valahova!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne tiltakozz a szerelem ellen, úgy sem tudsz kibújni a bőrödből, képtelen vagy érzelmek nélkül élni! Fogadd el azt a szeretetet, melyet kapsz! Igaz, nehéz helyzetben van szerelmed vagy vannak hódolóid, képes vagy úgy bezárni magad, hogy próbatételek sorozatát kell kiállni annak, aki meg akar közelíteni. Mindez semmi gondot nem jelent régóta együtt élt párodnak, aki minden rezdülésedet ismeri, s tud kezelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Össze is dőlhet a világ, te a szerelemben rendíthetetlen vagy, semmi el nem tántorít. Tudod, mit akarsz, s azt el is éred. Nem csak azért, mert nagyon divatosan, ízlésesen öltözködsz, de mosolyodnál most nem lehet szebbet találni, ahol kedvességed már csak hab a tortán. Jó veled lenni, jó szerelmedben lubickolni. Régóta együtt élt párod ötleteivel meglephet, ne gondolkozz, hogy jók –e vagy sem, bátran ugorj vele!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Tedd le munkádat, főnököddel való beszélgetéseid visszhangját, hisz milyen szerelem alakulhat ott ki, ahol a háttérben ez van? Mindez vonatkozik családod, szüleid mondataira is, ne akarj senkinek sem megfelelni! Figyelj, koncentrálj érzéseidre, kiválasztottadra, szerelmedre! Napsugárként ragyogsz, ha akarsz, nagyon mély benyomást téve mindenkire, akivel találkozol. Régóta együtt élt párod egy külön fejezet…

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Teljes összhang van benned a szerelmet illetően, még akkor is, ha egyik pillanatban ezt akarod, a másikban meg azt, de az biztos, hogy érzelmet, kalandot, szerelemet szeretnél. Hogy ezt milyen formában, az más kérdés, de épp attól izgalmas az egész, hogy minden mozgásban van, semmi nem tervezhető. Régóta együtt élt pároddal titkos kalandokba keveredhettek, mely lángra lobbanthatja a régi szerelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Könnyen lehet, hogy egy angyalként nézed végig szerelmed robbantgatásait, érthetetlenül állsz kitörő szabadságvágya elött, talán nem is tudsz mit kezdeni mindezzel, azon kívül, hogy hagyod, majd csak elmegy ez a hullám. Jól teszed, hisz, ahogy jön, úgy megy is! Ez a legjobb taktika kiszemelted felé is, aki egyik pillanatban akar téged, másikban nem. Régóta együtt élt pároddal teljes a harmónia, csendes, békés összetartozás van köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!