Hétvégi szerelmi horoszkóp: Angyalra talál a Vízöntő

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk április 12-től 14-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Angyalaid mindent megpróbálnak megtenni, hogy lágyítsák a szíved, előző életekből jövő segítések is itt vannak, de ha ragaszkodsz igazadhoz, nem vagy képes másokkal együttérezni, hagyod, hogy hangulatingadozásaiddal mindenkit, köztük szerelmedet vagy kiválasztottadat is terheld, ne csodálkozz, ha egyedül maradsz! Régóta együtt élt párod már ismer, átlát, angyali szeretetével oldja feszültségeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Akár titkos szerelem is rád találhat, vagy szerelmeddel titkos dolgokban lehet részetek. Teljes az összhang köztetek, ki se fogytok talán a beszédből, az ötletekből, egymás öleléséből, szeretgetéséből. Nem ilyen csodás a helyzet régóta együtt élt pároddal, aki meglehet, nagyon rossz passzban van. Nézd el neki keménységét, szigorúságát, hidd el, neki rosszabb, hisz egész nap „magával van”… angyal vagy, menni fog!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Munkád nagy kerítőd, könnyen lehet, hogy azon keresztül ismered meg azt az angyalt, aki széppé teszi napjaidat, aki felé érdemes indulnod, nyitja a szíved. Ha már van szerelmed, sok pénzt elkölthettek magatokra, legyenek ezek bár divatos holmik vagy élmények, de lehet egy utazás is, talán messzire, tengerentúlra. Régóta együtt élt pároddal kiránduljatok, utazzatok, a munkáról azonban egy szót sem!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Teljesen rajtad múlik, mit hozol ki a hétvégéből, hisz tudsz angyal és kis ördög is lenni. Melyiket választod? Szerelmed, régóta együtt élt párod igen csak próbára tud tenni félelmeivel, akaratával, hiúságával, netán féltékenységével, de te döntöd el, hogy összetapsolsz –e vele, belemész – e a vitákba, vagy mint egy angyal, megnyugtatod, megszeretgeted – hisz arra vágyik, csak rosszul fejezi ki magát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Miért ragaszkodnál a kedvesedben való csalódás érzéséhez, ha megláthatod benne a szépet, a csodát is? Te is tökéletes, ugyanakkor tökéletlen is vagy, miért várnád el a másiktól azt, amit nem lehet? Ez a vágyott szerelemre is igaz - egy álomtárs nem okoz csalódást, igaz, őt megölelni sem lehet. Engedd el magad, ne akarj megfelelni senkinek sem - meglehet, hogy hiúságod áll minden nehézség a hátterében!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Sportold ki, takarítsd ki magadból a benned levő feszültségeket, csak utána találkozz szerelmeddel, menj kereső utadra! A túlzások sok butaságra képesek rávenni, középpontodban azonban már képes vagy szárnyalni a szerelem szárnyán, melynek mélysége is van. Akár hosszútávban is elkezdhetsz gondolkodni, vagy ha keresésbe vagy, előző életekből ismert valakivel találkozhatsz. Régóta együtt élt párod egy angyal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagyon szép vagy, sokan vannak körülötted, próbálnak elérni. Mégis lehet, hogy most nincs benned akkora vágy a szerelem után, ami pedig nem jellemző rád. Meglehet, valami elvonja a figyelmed, mely lehet a munkád, de egy szellemi felfedezés is, amivel szívesebben foglalkoznál. Régóta együtt élt párod elöl is meglehet, próbálsz menekülni, megvárva, hogy „kitombolja” magát, hogy utána lehetőség legyen a találkozásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne hagyd, hogy hiúságod megtörje érzelmeidet, tönkretegye hétvégédet! Ne kötözködj szinte már angyallá vált szerelmeddel, régóta együtt élt pároddal, csak azért, mert valakinek valamit meg akarsz mutatni! Ez kihozza belőled az akaratot, uralkodást, netán féltékenységet! Ha van benned szorongás, nézz szembe vele, azt megoldva újra a régi vagy – a hódító, a szenvedélyes szerelmes, aki adni is tud, nem csak kapni akar.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mit szeretnél? Szerelemmel, boldogággal teli hétvégét, vagy inkább egyedül lenni, zsörtölődni, egódat építeni? Te kezedben van a választás, igaz, ahhoz ki kell tudnod lépni a hiúságodból, a sznob világ rád tett elvárásaiból, megfelelési vágyadból, stb. Tedd le otthoni problémáidat, nyisd ki a szíved, válj önmagaddá, napsugárrá, mely melegít erejével, szeretetével! Régóta együtt élt párodnak is épp ez a feladat jut.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Hiába tesz meg szerelmed mindent, figyel rád, meghallgat, finomabbnál finomabb falatokkal kényeztet – ha te belesüppedsz akaratodba önös érdekeidet képviselve, a másikra nem figyelve. Leginkább hiúságod, a sznob világ hatása lehet a háttérben. Valamihez való ragaszkodásod, amit már el kéne engedni – leginkább ez akaratod. Egy idő után elszakad a cérna szerelmednél, de régóta együtt élt párodnál is – kezdj el figyelni, adni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szerelmed egy angyal, aki beragyogja otthonod. Ha még keresésben vagy, könnyen bukkanhatsz egy jóságos, csodálatosan szép, cserfes kis angyalra, aki lehet akár munkatársad is, vagy munkád révén megismert valaki. Régóta együtt élt párod mufurcsága ne ijesszen meg, talán egy igen nehéz időszakában van, támogatásra van szüksége! A „Nesze sánta itt egy púp” – nem hozza meg a szeretet érzését!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha sikerül letenned munkád, melybe most nagyon belefeledkezhetsz – csodálatosan szép, szerelmes hétvége vár rád. Teljes összhang van közted és kedvesed között, talán a konyhát is beragyogjátok, amíg készítitek a finomabbnál finomabb falatokat. Csacsogós kedvetekben vagytok mindketten, kacagástól hangos a ház, ha épp nem utaztok el. Ha még keresésben vagy, nem kell messze menned, akár az utcán is rátalálhatsz szerelmedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!