Hétvégi szerelmi horoszkóp: Hirdetésre bukkanhat a Bak

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk április 5-től 7-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Hiába vágysz a szerelemre, érzed fontosságát, jó lenne ölelni, ha olyan vagy, mint egy sündisznó, aki mindenkit megszúr, talán még sejteni sem lehet, hogy belül a „kis pocakja” milyen finom, meleg, puha! Engedj félelmeidből, akaratodból, rugalmatlanságodból, hisz így senki nem akar melletted maradni! Bárkit le tudsz venni a lábáról, ha hiszel magadban - sportolj egy nagyot, mely után a felhők fölé emelkedsz, ahol mindig süt a nap!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hódolóidnak sikerülhet kedvességükkel, szeretetükkel, odafigyelésükkel rossz gondolataidat messze űzni, melyek ellen nem tudsz sok mindent tenni, hisz még előző életekből itt maradt, karmikus elszámolások is lehetnek. Régóta együtt élt párodra nem számíthatsz, aki talán még nehezebb helyzetben van, mint te, de ha elindulsz felé, figyelsz rá, meglehet, elkezdődik az oldódás, s együtt emelkedtek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon szép vagy, melynek hátterében természetesen egy szerelem áll. Nem is kell kétszer mondani, hogy menj el vásárolni, vedd meg a divatos ruhákat, hisz hódítani akarsz. Akár munkád során megismert valakivel is randizhatsz, akiről érzed, hogy egy angyal. Ez persze csak téged tükröz, te vagy mostanában oly jóságos, együttérző, kedves – nem is tágítanak mellőled! Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Hogy szerelmed/ régóta együtt élt párod provokálja –e a feszültségeket, vagy te vagy inkább a ludas, ki tudja? – de az biztos, hogy ha nem figyeltek, nem hallgatjátok meg egymást, mindenki ragaszkodik az elképzeléséhez, akaratához, netán még a féltékenység is felszínre kerül, robbanás lesz! Ha még keresésben vagy, egy munkatársaddal összefutva kialakulhat valami, bár ott is tudatosnak kell lenned, a másikra szívvel figyelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Dupla vagy semmi! Ha úgy gondolod, hogy csak egy igazság van, s az a tied, akár már meglévő párkapcsolatodnak is vége lehet. Akármilyen angyal is társad, egy ponton túl nem képes elviselni akaratosságodat, szigorúságodat, féltékenykedésedet. Ha fontos számodra a másik, sportolj, feszültségeidet elengedve, a felhők fölé emelkedve a legcsodálatosabb szerelmet is megélheted!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne engedd, hogy aggódásaid, félelmeid, esetleg mások vagy szerelmed által rád tett elégedetlenkedések tönkretegyék a szeretettel és boldogsággal teli lehetőségeket! Vedd elő mosolyod, kedvességed, együttérzésed, nyugtasd meg kedvesedet, akár régóta együtt élt párodat, hogy mindaz a szép megvalósulhasson, amit elképzelsz! Lehet, hogy egy film, egy kiállítás, egy fürdő is elég mindehhez - nem kell mást tenni, csak legyél önmagad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Talán munkahelyeden talál el Ámor nyila, s nem tudsz ellenállni annak a vonzásnak, mely feléd árad, valaki nagyon odateszi magát érted, valakire nagyon nagy hátassal vagy. Nem csoda, hogy nem tudnak melletted elmenni, kedves csacsogásod csak hab a tortán elbűvölő mosolyod mellett. Mindez nem ilyen egyszerű régóta együtt élt pároddal, aki feszültségeit meglehet, rád akarja tenni. Az sincs kizárva, hogy oldani tudod ezeket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Talán a világ is összeomlik körülötted - főleg a munkáddal kapcsolatosak dolgok, azok nehézségei próbálnak visszatartani - de a szerelmet ne engedd, ne hagyd, hogy elvegyék! Minden benned levő feszültséget, keménységet, akaratot oldani tud, szerelmed egy angyal, aki legnagyobb segítőd! Mindez régóta együtt élt párodra is igaz, aki megértésével akár újra lángra is lobbanthatja a régi érzéseket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Kerüljetek el szerelmeddel minden anyagi dologgal való megbeszélést, mely olyan energiákat mozgathat meg, amik akár tönkre is tehetik szerelmes hétvégédet! Ha még keresésben vagy, igyekezz a határokat megtalálni a pénzügyi vonalon, se sok, se kevés ne legyen, mindkettő gátat építhet az éppen kialakuló kapcsolat elé. Régóta együtt élt párod egy angyal, aki biztosítja otthonod békéjét, nyugalmát - értékeld!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Akár egy hirdetésen keresztül is rátalálhatsz arra az angyalra, akit keresel, de lehet, hogy testvéreid, szomszédjaid mutatják be neked. Ha már kapcsolatban vagy, beszélgess sokat szerelmeddel, mindkettőtökben oldódnak általuk a feszültségek, nehézségek, ami most van épp elegendő! Régóta együtt élt pároddal komoly próbákra számíts - szigorúságotok, rugalmatlanságotok, akaratotok komoly akadályokat képeznek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A szerelembe befektetett sok pénz megteszi hatását, legyenek ezek bár divatos ruhák, ékszerek, avagy különleges programlehetőségek. A beszélgetéseknek fontos szerep jut, akár egy hirdetésen keresztül is van lehetőséged rátalálni párodra. Meglévő szerelmedet hallgasd meg, értő figyelemmel figyelj rá, ezzel indítva el a csodát! Régóta együtt élt párod, ha túl érzékeny, erőszakos és akaratos, nézd el neki, talán attól megnyugszik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Hiába teszel meg mindent, hogy jobb kedvre derítsd szerelmedet, ha annyira kimerült, hogy nincs az a mennyiségű szeretet, mely oldani tudná szigorúságát, keménységét, rugalmatlanságát. Ne add fel, csak arra figyelj, hogy közben te ne merülj le! Ha sikerül rávenned egy kiadós sportra, minden gyorsabban fog menni. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, csak a pénzügyekről ne essen szó!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!