Hétvégi szerelmi horoszkóp: Szerelme oldja feszültségét a Vízöntőnek

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk március 8-tól 10-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Türelmetlenségeddel, akaratoddal elijeszted hódolóidat, így nem találhatsz rá az igaz szerelemre! Meglehet, oly nagy feszültség van benned, hogy nem is próbálkozol ezzel, amennyire vágysz a párkapcsolatra, annyira ijeszt is. Előtérbe is helyezed a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatokat, melyekhez nem kell szívedet megnyitni - így viszont lehet, hogy sok pénzt kell befektetned, valamivel ellensúlyozni kell a szeretethiányt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hódolóid oly nagy figyelemmel vesznek körbe, mely talán oldani tudja a benned levő hatalmas, szabadság után vágyó energiákat. Ha párkapcsolatban vagy, izgalmas kalandok szervezésével tudnak megtartani, avagy egy olyan programmal, melyben jelentős szerepe van a víznek, aminek lágysága oldja a munkád, főnököd miatti feszültségeidet. Mindenképp sportolj! Nem csak nyugodtabb, de szebb is leszel, mosolyod újra visszatérhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon szép vagy, csinos és divatos, persze, hogy felhívod magadra a figyelmet a másik nemnél, ezer hódoló van körülötted. Akad köztük lendületes, türelmetlen, de vannak békés „angyalok” is, éppen pillanatnyi hangulatodnak megfelelően válogathatsz. Ha a már meglévő szerelmeddel próbák sorozatát kell kiállnod, ne csodálkozz! Fogalmazd meg, mit szeretnél, hogyan lehet azt elérni - s az fog történni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Eggyé válsz a szerelemmel, boldog vagy. Nem az a felhők felett szárnyaló, akit a rózsaszín köd elkápráztat, hanem aki higgadt, nyugodt, bölcsességével tudja, hogy a szerelem, mint minden más, tele van szépséggel és nehézséggel, s mindezt elfogadod nagy érzelmi hullámzások nélkül. Ha még keresésben vagy, könnyen futhatsz össze már előző életekből ismert valakivel, akivel egyből egymásra ismertek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Bőség van a szerelemben, mindent megkapsz, amit csak szeretnél. Nem csoda, hisz árad belőled a gyengédség, a szeretet, olyan vagy, mint egy napsugár, mindenki melegedni szeretne általad. Azzal, hogy ágyba viszed kedvesednek a reggelit, még a habot is ráteszed a tortára, ami épp attól olyan csodálatos, hogy ez a te „elvárásaid” között szokott lenni. Régóta együtt élt pároddal mindez csak nagyon nehezen döcög.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Stabilizálódik szerelmi kapcsolatod, akár hosszútávban is el kezdhettek gondolkozni. Ha még keresésben vagy, egy komoly kapcsolatba futhatsz bele. Találkozásotok nagyon karmikus, szinte nem is lehet tovább menni - egymás segítői, tanítói vagytok, melyet a lélek érez. Régóta együtt élt párod épp olyan angyal, mint te vagy, ha van is konfliktus, se perc alatt megoldjátok egymás megértésével, szeretetetekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Viharokra számíts. Nem biztos, hogy ezeket szerelmed gerjeszti, inkább a benned levő hatalmas szabadságvágy váltja ki a csatákat. Itt az ideje a megújulásodnak, aminek már nincs helye az életedben, azt engedd el, merj új vizekre evezni! Ha még keresésben vagy, nem tud senki úgy tenni, hogy az neked jó legyen, gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolat várható. Régóta együtt élt párod egy angyal, oldja feszültséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Csodálatos hétvégédet te teremted a benned levő gondoskodó szeretettel, mely oly kedvesen viszi szerelmének ágyba a reggelit, hogy még akkor sem haragszanak rád, ha aludnának tovább. El is kápráztatod, aki melletted van, de hát a szerelem bajnoka vagy, amit mindenki tud – legalábbis aki találkozott már Skorpió szerelemmel. Régóta együtt élt párod is egy angyal, csak kerüljétek most szüleiteket, akik képesek vihart kavarni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Talán most viszed fel először otthonodba szerelmedet, akit le is veszel a lábáról, rácsodálkozik szimbólumokkal teli világodra. Lehet ő egy munkatársad, egy épp most kibontakozó kapcsolat - bevetsz mindent, gurul is a szekér. Azonban nagy beszélgetésbe és filozofálgatásba ne kezdj, ott megcsúszhat valami, inkább a csendes odafigyelésre tedd a hangsúlyt! Régóta együtt élt párod szeretete beragyogja hétvégédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Hiába teszel meg mindent szerelmedért, ha ő tele van feszültséggel, mindenáron kötözködik veled - csak egy megoldás marad, megengeded neki, hogy kitombolja magát. Ha mindezt gyorsítani szeretnéd, csald el sportolni, melyhez meglehet nincs nagykedved, de a cél érdekében érdemes! Nem csak megbékél, de még szépek is lesztek, s utána már higgadtságod, nyugodtságod, a konyhában készített finomságok is hatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szerelmed egy angyal, aki próbálja oldani a benned levő feszültségeket - figyelj rá, bújj hozzá, engedd, hogy szíve szívedig érjen! Ne tupírozd magad extrém divatos cuccokkal, hisz az egyszerűségedben vagy nagyon különleges, vigyázz szavaidra is, melyek most könnyen lehetnek tele kritikával, megjegyzésekkel! A másik véglet épp oly hibás, mely egy színdarabot játszik a béke érdekében, találj rá önmagad középpontjára!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Teljes az összhang benned, add nyugodtan érzelmeidet szerelmednek, kapsz belőle bőségesen vissza! Ha még keresésben vagy, hódolóid nem hagynak Talán még a csillagokat is lehozzák neked az égről, ha az a kívánságod, s mindezt nemcsak mondják, de teszik is. Régóta együtt élt pároddal is teljes az összhang, érdemes beiktatnotok egy kirándulást, túrát, mely, ha egy vízpartot is érint, fokozza a csodákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!