Hétvégi szerelmi horoszkóp: a Vízöntők hisztisek lesznek

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk szeptember 14-től szeptember 16-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Könnyen lehet, hogy már menekülnöd kell hódolóid elöl, annyira akarnak. Hiába vetnek be mindent, kápráztatnak el netán a sznob világ csodáival, szabadságvágyad sokkal nagyobb annál, semmint bárkinek is odaadd. Ha már párkapcsolatban vagy, próbák sorozatát kell kiállnod, nem csak neked, de szerelmednek, régen együtt élt párodnak is. A sport - kötelező, ami által kicsit megnyugszol, s tudsz valakire igazán figyelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Talán szabadságvágyad gerjeszti aggódó gondolataidat, s e kettő meg is teremti, hogy egyedül legyél a hétvégén. Ha már elég tudatos vagy, akkor inkább a konyhában bontakozol ki valamilyen különleges csodát alkotva - az illatokra érkeznek a hódolók, félelmeid is elszállnak. A szerelem gyermeke vagy, miért hagynád ki az itt levő csodákat, melyeket akár régen együtt pároddal is meg tudsz élni, ismét egymásra találva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Teremtő erőd nagyobb önbizalomhiányodnál, úgyhogy álmodd meg, mit szeretnél a hétvégén, tegyél meg érte mindent, s az lesz! Az itt levő nagy mélységeid segítik a szerelmet, bár lehet, hogy kapcsolatodban rendet kell tenned, régen együtt élt pároddal fontos, eddig szőnyeg alá söpört problémákat meg kell beszélned. Ha még keresésben vagy, akár az utcán is találkozhatsz valakivel, akit angyalaid rendeznek köréd, csak legyél figyelmes!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Egyik végletből a másikba eshetsz, s így nem tudják hódolóid, hogy mit is tegyenek annak érdekében, hogy veled lehessenek. Sportold ki magadból a feszültségeket, hogy középen tudj maradni, ahol az összetartozás épp oly fontos, mint a szabadság. A sznob világ most nagyobb hatással lehet rád, mint máskor, netán te is a látványos dolgokkal próbálsz hódítani – de te nem ilyen vagy! Ne mutass mást, mint a valóság!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Dupla vagy semmi. Mutathatod a félelmekkel/ önbizalomhiánnyal teli éned is, mely még oda sem mer menni a hódítani vágyott személyhez, nemhogy megszólalni! De megláthatja a világ azt a csodálatos részed is, mely tele van szeretettel, mélységgel, teremtőerővel, okossággal, méltósággal, aki mindenkit egy mondattal az ujja köré tud csavarni. Melyiket választod? Hitedet az angyalok hozzák, kérd őket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Talán szerelmeddel összevesztek, egy vita próbára teszi kapcsolatotokat, mely vagy kiállja ezt, vagy talán végleg el is búcsúztok. Ha sikerül a benned levő félelmeket elengedni, teremtő erőd teljében vagy. Könnyen lehet, hogy ez csak úgy sikerül, ha egy nagy, belső rendrakás ehhez hozzásegít. Váratlan fordulatokra is számíthatsz, hirtelen jött szerelemre - mely kimozdít azokból az energiákból, melyek visszatartanának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szerelmed kiszámíthatatlan, ha egyik végletből a másikba csap át, nem tudod követni, ne hagyd, hogy magával rántson - maradj a középpontodban! A benned levő higgadt és nyugodt erő rá is hatással van, s ha elmennek a „felhők”, csodaszép hétvége bontakozhat ki. Ha még keresésben vagy, meglehet, te sem tudod, hogy össze akarsz –e tartozni valakivel, vagy még inkább élveznéd a szabadságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Gyönyörű szép, kedves és nagyon divatos vagy, sugárzod is a szerelemmel teli energiáidat, melynek nem lehet ellenállni. Egyszerre szeretnél szabad maradni, de közben élvezni az összetartozás csodáját is. Ezt nem könnyű megvalósítani, de neked talán még az is menni fog. Régen együtt élt pároddal nagyon fontos beszélgetések alakulhatnak ki, mely minden eddigi problémát elsimíthat, ezzel lángra is lobbantva a régi szerelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Elüldözheted szerelmedet hisztis hangulatoddal, kiszámíthatatlanságoddal, melynek talán te sem tudod az okát. Lehet, hogy egy kis szabadságra vágysz, s ez is egy út annak eléréséhez. Jobban tennéd, ha inkább sportolnál egy nagyot, a feszültségeket nem másra tennéd, hanem kivezetnéd! Angyalaid fogják a kezed, érzed szívedben a szeretetet, mely boldoggá tesz - kérd a segítségüket, így teremtve meg hétvégédet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Jól esnek a szép és dicsérő szavak hódolóidtól. Meglehet, most mégsem tudnak hatni, szabadságvágyad nagyobb annál, semmint karjaikba ess, bármit is mondanak, tesznek. Mégis, ha sikerül közülük valakinek egy különleges és látványos dolgot szervezni, annak meglehet, nem tudsz ellenállni, s feladva mindent, hagyod szíved megérinteni. Régen együtt élt pároddal legyél türelmes, most lehet nagyon hisztis!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ki tudja, milyen csoda folytán nem tudod eltántorítani sem a hisztijeiddel, sem a türelmetlenségeddel hódolóidat - kitartanak, talán még meg is szelídítenek. Angyalaid vannak a háttérben, akik nagyon szeretnék, ha kicsit megállnál, kicsit csendesednél, megnyitnád a szívedet. Régen együtt élt pároddal, ha sikerül egy régebbi, előző életből hozott akadályt átugranotok, akár egész különleges és jó dolog is történhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Meglehet szerelmed nagyon kiszámíthatatlan, s ez komoly fejtörést okoz neked. Nem sokáig, hisz ráérzel, hogy mindennél többet érsz el egy jó szóval, egy ágyba vitt reggelivel, amivel le is veszed a lábáról, s onnantól kezdve ki is bontakozhat a szerelem. Ugyanezt használhatod a vágyott személy, de régen együtt élt párod felé is, aki lehet, hogy most tele van önbizalomhiánnyal, melyet szereteted oldani tud.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!