Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Rákok álma valóra válik, a Halak kellemes hétvége elé néznek

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 18-tól 20-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Lehet, hogy sok pénzed elmegy a szerelemre/szerelmedre ezen a hosszú hétvégén. Ha nem teszed tönkre türelmetlenségeddel, túlzott akaratoddal, akár egy nagy utazás, kirándulás is tetézheti csodájával, ami tele van izgalommal és különleges történésekkel. Még mindig feladatként tornyosulhat előtted munkád letétele, ne vidd magaddal pihenésedre a feszültségeket! Akárhol is vagy, sportolásra szakíts időt a magad érdekében!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Végre rend van benned/ körülötted, aminek meg is van a hozadéka. Boldog vagy szerelmeddel töltöd hosszú hétvégéden, vagy ha még keresésben vagy, s találsz valakire, akivel már ezerszer éltetek együtt előző életetekben, még ha csak most látjátok egymást, akkor is. Ha teheted/tehetitek, utazzatok el, az angyalok kísérik kirándulásotokat, pihenéseteket. Még az sincs kizárva, hogy a tengeren túlra mentek a csodákat megélni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vége a nehéz időszaknak, a viták gerjesztésének. Magadra találva, izgalmakat keresve - ám mindezt nem kényszeresen, feszültségekkel teli, hanem a rád jellemző mozgékonysággal – érdekessé válsz a másik nemnek, hódolóid hada a nyomodban van. Régen együtt élt pároddal a nagy vihar utáni megtisztulásban teljes a béke, a harmónia, a csend. Akár messzire is elutazhattok, hallgathatjátok a tenger morajlását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Álmaid megvalósulnak, boldog vagy, talán oly nagyon, hogy meg sem tudod fogalmazni, minden elmondhatatlan. Hited, szereteted, szerelmed veled, s még ezt egy utazás csodája is tetézheti – minden álmod, vágyad a lábaidnál hever. Mondd ki, mit szeretnél, angyalaid hozzák, minden akadály nélkül gördül eléd! A legnagyobb gondod türelmetlen hódolóiddal lehet, akiket kedves mosolyoddal próbálj csitítani!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A szerelem „ördöge” vagy, de mindez a jó értelemben. Azt teremtesz, amit csak szeretnél, azt hódítod meg, akit kinézel. Ragyogsz, mint egy napsugár, egyszerűen ellenállhatatlan vagy. Még angyalaid is a pártodon vannak, hozzák a még ki sem mondott vágyaidat, gondolataidat. Gondoskodó szeretetedben nagyon jó megfürdeni - ágyba viszed kiválasztottadnak a reggelit, persze, hogy leveszed a lábáról!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Vége a nehéz időszaknak, a töretlenségnek, a feszültségnek, a próbák sorozatának –nyugalom száll meg, mely szerelmi életedben is pozitív történéseket, boldogságot hoz. Akár hosszú távban is gondolkozhatsz szerelmeddel, aki kiállta a próbát, mely nem is volt oly könnyű. Igaz, régen együtt élt társadra mindez nem vonatkozik, ott még lehetnek villongások, viták, ütközések – sportoljátok ki a bennetek levő feszültséget!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha sikerül elutaznod a hosszúhétvégén valahová, pláne, ha az a tengeren túl van, akkor ki tudod védeni a szerelemben érkező próbákat, melyeket az aggodalmak és a türelmetlenség okozhat. De már jól vagy, szerelmi bánatodat magad mögött hagyva előre nézel, tele vagy jobbnál jobb ötlettel, meglátásokkal, izgalmak utáni vággyal. Régen együtt élt pároddal legjobb, ha együtt sportoltok, azzal ki is húzzátok a köztetek levő méregfogat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Még mindig tart a csodahullám, mely jellemzi szerelmi életedet, melyért te is nagyon sokat teszel odafigyeléseddel, elfogadásoddal, hiteddel, s nem utolsó sorban pénzeddel. De hát szerelmed egy kis angyal, meg is érdemel mindent, oly kedves, oly lágy, s annyi szeretettel vesz körbe, mindezt kihozva belőled! A keresés sem okoz gondot, ha még egyedül vagy, kérd csak angyalaidat, azt fogják hozni, amit mondasz nekik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy angyal vagy. Egy csoda, egy főnyeremény, akit mindenki szeretne, mégis csak egy valaki kaphat meg. Vigyáz is rád, hisz gondoskodó, feltételnélküli szereteted, hited, lendületed oly mértékben feltölti, hogy nem is tud mást tenni, mint visszaadni neked azt, amit kap tőled. A titkok, az izgalmak még mindig itt vannak, vonzanak, melyek könnyen lehet, hogy a szerelemben is megjelennek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csodálatos hódolóid talán nem engedik, hogy vitát gerjessz, feszültséget teremts, szeretetükkel, hitükkel kivédik ezeket az energiákat. Igazából már te sem akarod azokat, könnyen rá tudsz állni az ő hullámhosszukra, pláne ha elvisznek különböző művészeti előadásokra, egy uszodába, moziba. A hosszúhétvégét használd ki - akár egy nagy utazást is beiktathatsz. Még az is lehet, hogy ott találsz rá valakire, akit keresel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne provokáld szerelmedet, ne teremts feszült helyzeteket! Abból nem lesz egy szép szerelmes hétvége, s ráadásul most hosszúhétvége van! Nem férsz a bőrödbe, úgyhogy ne gondolkozz azon, hogy korán reggelt elmész-e egy nagyot sportolni, mozogni, eleresztve minden feszültséget, belső vihart! Ezt megoldva ragyogásod határtalan, teremtő erőd teljében vagy, melegítesz, mint a napsugár.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon szép hétvégére számíthatsz, s ráadásul, most ez meg is van hosszabbítva. Fel tudsz töltődni, szíved megtelik érzelemmel, szeretettel, boldogsággal. Ha minden igaz, egy tengerparton fekszel a homokban, hallgatva annak morajlását, s szerelemed duruzsolását. Viszed is neki ágyba a reggelit egy csodálatos szállodai szobában. Ha itthon vagytok, hidd el, akkor is épp ilyen csodálatossá varázsoljátok napjaitokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Szólj hozzá Te is!