Heti horoszkóp: Koncentráljunk a problémák megoldására - 2020.06.29. - 2020.07.05.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk június 29-től július 05-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A bolygók a héten azt jelzik, hogy rendkívül ekötelezett vagy a munkád mellett, hajlandó vagy akár komoly erõfeszítéseket is tenni a céljaid elérése érdekében. Érdemes hallgatnod a megérzéseidre és nem kell folyton megerõsítést kérned másoktól. A szabadidõdben hajlamos lehetsz különféle extra feladatokat vállalni, pedig most nagyobb szükséged lenne a pihenésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten több figyelmet fordítasz a lelki problémáid megoldására, az utazással járó ügyintézésre és a rokoni kapcsolataidra. Vigyáznod kell arra, hogy ne cselekedj hirtelen felindulásból, mert az elsõ megérzéseid most rossz irányba terelhetnek. A munkádban magasra teszed a lécet, ám most könnyen elvesztheted a lelkesedésedet, ha rövid idõn belül nem érzed úgy, hogy közelebb kerülsz a célodhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten fontos hírek alakítják az életedet, amelyek között jó és rossz is egyaránt lehet. Meg kell próbálnod visszafogni az érzelmeidet, mert alkalmanként túlreagálhatsz bizonyos szituációkat és ezzel az eredetinél jóval nagyobb feszültséget teremthetsz a környezetedben. Nehezen igazodsz ki az üzleti ügyekben, de ha megõrzöd az elszántságodat és nem mondasz le az eredeti terveidról , akkor nem kell veszteségtõl tartanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hét hozhat számodra különféle jogi és az anyagi ügyeidet érintõ eseményeket, amelyekre érdemes lenne fokozott figyelmet fordítanod. Amennyibben félvállról veszed ezeket, akkor a végén nagy csalódást kell elszenvedned. A munkahelyeden most nem igazán megfelelõek a körülmények ahhoz, hogy új dolgokat próbálj ki. Maradj inkább a megszokott módszereknél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a napi rutinmunka, és a rokonokkal kapcsolatos ügyeid töltik ki az idõd nagy részét. Ha régóta gondolkozol egy vállalkozás beindításán, akkor most nagyon óvatosnak kell lenned, semmiképpen nem szabad elkapkodnod. Otthonodban azonban szabadon szárnyalhat a képzelõerõd, így átalakíthatod és kicsinosíthatod a családi fészket. Ha van háziállatod, akkor annak egészségére nagyobb figyelmet kell fordítanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten nagy veszélyek leselkedhetnek rád, a pénzügyi manóverek most nagy veszteséget okozhatnak. Az üzleti ügyeidben most nem érdemes hosstú távra tervezned, inkább ragadd meg a kisebb lehetõségeket, és próbálj meg a legtöbbet kihozni ezekbõl. A baráti kapcsolataidban egy nagy átalakulás veszi kezdetét, néhány régi ismeretség, barátság már inkább csak hátráltat és visszahúz a múltba,

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten az otthoni és a családi ügyek kötik le a figyelmedet. Próbálj meg kompromisszumokra törekedni ahelyett, hogy az akaratodat ráerõltetnéd a családtagjaidra. Amennyibben egy új pénzügyi dologba szeretnél belevágni akkor alaposan gondold át, hogy lesz-e elegendõ idõd és energiád folyamatosan nyomon követni, dolgozni rajta, különben nem fogod elérni azt az eredményt, amit szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten a baráti és a testvéri kapcsolataid kerülnek elõtérbe, még pedig egy veszekedés vagy vita formájában. Ha nem tudod megállni, hogy ne mond el a véleményedet, akkor talán jobb, ha kerülõd a társaságukat egy rövid ideig. A közlekedésben is feszültségekre számíthatsz, nem várt költségek és kellemetlenségek, bírságok nehezeitík a mindennapjaidat és igencsak felbosszanthatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkahelyi tárgyalások során most nagy hangsúly van azon, hogy próbálj meg egyértelmûen és határozottan fogalmazni, hogy elkerüld a késõbbi félreértéseket. A pénzügyeidben viszont érdemes lenne kikérni néhány tapasztalt ember véleményét, ezt semmiképpen ne halogasd tovább, mert a késõbbiekben ebbõl nagy veszteséged adódhat. Az értéktárgyaidra is fordíts nagyobb figyelemet, mert könnyen elvesztheted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten fokozott figyelemet kell fordítanod az anyagi biztonságodra. Otthonodban és a munkahelyeden is kerüld a szokatlan lépéseket, különben komoly vitákat robbanthatsz ki. Nem kell elzárkóznod az új ötletek elõl, de azok megvalósításával várj legalább a következõ hétig. Érdemes olyan emberekkel együtt dolgoznod, akik hosszú távra terveznek, és olyan tudással rendelkeznek, amellyel segythetnek neked a céljaid megvalósításában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A héten nagy változtatásokat hajtasz végre az életed különbözõ területein. Szeretnéd, ha elismernék a munkádat és olyan emberekkel dolgozhatnál együtt, akikkel valóban nagyszerû eredményeket érhetsz el. kissé nehezen alkalmazkodsz egy új helyzethez az otthonodban, amellyel érdemes lenne minél elõbb megbékélned. Ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid és emiatt viták robbanjanak ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az utóbbi idõben bekövetkezõ változásoka, meglepetésekett nem igazán fogadod kitörõ örömmel. Kissé ellenséges vagy mostanában a környezeteddel és magányos farkasként próbálsz boldogulni minden helyzetben. Meg kell tanulnod bízni azokban, akik valóban közel állnak hozzád, különben meg fogod bántani õket. A pénzügyekben most a türelem a legfontosabb, a gyors haszon reményében nem szabad elhamarkodott lépéseket tenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!