Lifestyle

Heti horoszkóp: A Mérleg minden lépését siker és szerencse kíséri a héten - 2022.05.16. - 2022.05.22.

A Kos olyan támogatókra talál, akik sokat segíthetnek neki a jövőben. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten jobban figyelj oda a munkakapcsolataidra, hiszen olyan támogatókat is találhatsz, akik sokat segíthetnek neked a jövőben. Ügyelj arra is, hogy önérzetből és büszkeségből ne utasítsd el a segítő szándékot, mert a későbbiekben nagy szükséged lehet rá. Párodról se feledkezz meg, éreztesd vele, hogy még mindig nagyon fontos neked, és hálás vagy neki mind azért, amivel elhalmoz téged.


IV.21. - V.20.

Bika

Az elmúlt időszak megtanított arra, hogyha meg akarod őrizni az életedben a biztonságot, akkor bizony lépést kell tartanod a világgal. Meg kell tanulnod megbarátkozni az új helyzetekkel, emberekkel. Komoly változásokra számíthatsz, de ezt most nem is bánod. A heti bolygóállás segít megszabadulni a nyomasztó helyzetektől, kapcsolatoktól, rossz szokásoktól, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Már egy ideje érzed, hogy valamin változtatnod kellene az életedben, de egyenlőre teljesen tanácstalan vagy. Nem tudod, hogy kitől kérhetnél tanácsot. A hét második felében olyan hatások érhetnek, amelyek segítenek téged abban, hogy új irányba indulj el. A héten ne feledkezz el a szeretteidről sem, próbálj meg velük szemben több türelmet tanúsítani. Nem érdemlik meg, hogy rajtuk vezesd le a frusztráltságodat.

VI.22. - VII.22

Rák

Ezen a héten sokan igyekeznek a kedvedben járni, ezt kissé furcsának is találod. Remek megérzéseid és ösztöneid most sem hagynak cserben. Pontosan érzed, hogy ki az, aki hamis érdeklődést mutat az irányodba, és önös érdekből igyekszik elnyerni a barátságodat. Tartsd magad távol tőlük, ne adj nekik lehetőséget arra, hogy kihasználjanak. Itt az ideje, hogy végre a sarkadra állj!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A kommunikáció és az eszmecsere révén új fejlődési lehetőségek tárulhatnak fel előtted a héten. Látóköröd és mozgástered kiszélesedhet, kapcsolataid tartalmasabbá válhatnak. Ez az időszak kedvező lehetőségeket teremt arra, hogy jobban megismerd önmagad, de csak akkor, ha képes vagy tárgyilagosan összehasonlítani az önmagadról alkotott képet azzal, amit a környezeted lát.


Szűz

A héten a legfontosabb, hogy békében legyél magaddal. Hogyan tudod ezt elérni? Kerüld ki a méltatlan kapcsolatokat és helyzeteket, merj kiállni magadért és vedd a kezedbe az életed irányítását! Nagyon sokat számít, hogy kikkel veszed magad körül, mert erősíthetik vagy rombolhatják az önbizalmadat. Ebben az időszakban a barátaid tudnak neked a legtöbbet segíteni, ha netán elakadnál, bátran fogj össze velük.


Mérleg

Itt az ideje, hogy komolyan vedd magadat, meg kell tanulnod felelősséget vállalni, harcolni a saját boldogulásodért. A bolygóállások olyan erővel és lehetőségekkel ruháznak fel, amelyek segítenek téged abban, hogy komoly változtatásokat hajts végre életed azon területein, ahol egy ideje megrekedtél. Siker és szerencse kíséri minden lépésedet.


Skorpió

Beleérző képességed, gazdag fantáziád és alkalmazkodó természeted nagy segítségedre van abban, hogy jó benyomást tegyél feletteseidre. Ennek ellenére ez nem a fontos döntések és a nagy kiugrások időszaka. Inkább a felelősségvállaláson és az új célkitűzéseken van most a hangsúly. Az utóbbi időben kibontakozó terveidet nézd át újra, szentelj figyelmet a részleteknek is.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van úgy, hogy épp a változás tudja a helyzetedet stabilizálni. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantani magad körül. Elég, ha a hozzáállásodon változtatsz, és tudatosítod magadban, hogy az életed irányítása a te kezedben van. Ez a hét megteremti a lehetőségét, hogy a jövődet érintő kérdésekben fontos döntéseket hozz. Lehet, hogy érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeit, de ez ne tántorítson el.


XII.22. - I.20.

Bak

A pénzügyeid most nagyobb odafigyelést igényelnek, egy okos döntéssel nagyon előnyös helyzetbe hozhatod magad. Használd ki ezt a remek időszakot, mert nagy erőfeszítésekre vagy képes, mind fizikálisan, mind pedig szellemileg. A munkádat nagy lelkesedéssel végzed, a sikerélmények szinte szárnyakat adnak neked. Azért ne hagyd, hogy a hétvégére túlzottan a fejedbe szálljon a dicsőség. Ismered a mondást: magas lóról nagyot lehet esni.


Vízöntő

Újabb és újabb lehetőségek után kutatsz a héten, mert a jelenlegi helyzetedet nem érzed elég biztonságosnak. Törekvésed megalapozott, hiszen az elmúlt időszak kiszámíthatatlansága miatt nem árt, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben. Viszont, ha így teszel, akkor semmiben nem leszel képes igazán elmélyülni. Ez azt a veszélyt rejti magában, hogy eltévedsz a kizárólagos cél felé vezető úton.


II.21. - III.20.

Halak

Sokat gondolkozol a pénzügyeiden és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed azt a feladatot, amelyeket nap, mint nap neked kell megoldanod. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor érdemes türelmesnek lenned még egy kis ideig, mert hamarosan megtalál az a lehetőség, ami épp neked való és elnyeri a tetszésedet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.