Heti horoszkóp: A Mérleg egész héten azt érezheti, hogy megfogta az Isten lábát - 2022.08.01. - 2022.08.07.

A Bak egy okos döntésnek hála plusz pénzhez juthat. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten jobban figyelj oda a munkakapcsolataidra, hiszen olyan támogatókat is találhatsz, akik sokat segíthetnek neked a jövőben. Ügyelj arra is, hogy önérzetből és büszkeségből ne utasítsd el a segítő szándékot, mert a későbbiekben nagy szükséged lehet rá. A párodról se feledkezz meg, éreztesd vele, hogy még mindig nagyon fontos neked és hálás vagy neki mind azért, amivel elhalmoz téged.


IV.21. - V.20.

Bika

Spontán ötleteiddel megdöbbentheted a környezetedet a héten, ez pedig nem kevés nézeteltéréshez és vitához vezethet. Könnyen előfordulhat az is, hogy rosszul méred fel az erődet és a lehetőségeidet, ezáltal csak megnöveled az ellenfeleid erejét. Senki nem tiltja meg neked, hogy nagyban gondolkodj, csak ne akarj fejjel a falnak rohanni! Légy türelmesebb és apró lépésekben haladj a kitűzött céljaid felé! Így valósággá alakíthatod a legmerészebb elképzeléseidet is!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Már egy ideje érzed, hogy változtatnod kellene néhány dolgot az életedben, de egyenlőre teljesen tanácstalan vagy, nem tudod, hogy kitől kérhetnél tanácsot. A hét második felében olyan hatások érhetnek, amelyek segítenek téged abban, hogy új irányba indulj el. A héten ne feledkezz el a szeretteidről sem, próbálj meg az irányukban több türelmet tanúsítani. Nem érdemlik meg, hogy rajtuk vezesd le a frusztráltságodat!

VI.22. - VII.22

Rák

Ezen a héten sokan igyekeznek a kedvedben járni, ezt kissé furcsának is találod. Remek megérzéseid és ösztöneid most sem hagynak cserben. Pontosan érzed, hogy ki az, aki hamis érdeklődést mutat az irányodba, és önös érdekből igyekszik elnyerni a barátságodat. Tartsd magad távol tőlük, ne adj nekik lehetőséget arra, hogy kihasználjanak, itt az ideje, hogy végre a sarkadra állj!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A kommunikáció és az eszmecsere révén új fejlődési lehetőségek tárulhatnak fel előtted a héten. Látóköröd és mozgástered kiszélesedhet, kapcsolataid tartalmasabbá válhatnak. Ez az időszak kedvező lehetőségeket teremt arra, hogy jobban megismerd önmagad, de csak akkor, ha képes vagy tárgyilagosan összehasonlítani az önmagadról alkotott képet azzal, amit a környezeted lát.


Szűz

A héten a legfontosabb, hogy békében legyél önmagaddal. Hogyan tudod ezt elérni? Kerüld ki a méltatlan kapcsolatokat és helyzeteket, merj kiállni magadért, és vedd a kezedbe az életed irányítását! Nagyon sokat számít, hogy kikkel veszed magad körül, mert ezek a kapcsolatok erősíthetik vagy rombolhatják az önbizalmadat. Ebben az időszakban a barátaid tudnak neked a legtöbbet segíteni, ha netán elakadnál, bátran fogj össze velük.


Mérleg

Itt az ideje, hogy komolyan vedd magadat, meg kell tanulnod felelősséget vállalni, harcolni a saját boldogulásodért. A jegyeddel szemben járó Jupiter olyan erővel és lehetőségekkel ruház fel, amelyek segítenek téged abban, hogy komoly változtatásokat hajts végre életed azon területein, ahol egy ideje megrekedtél. Siker és szerencse kíséri minden lépésedet.


Skorpió

Beleérző képességed, gazdag fantáziád és alkalmazkodó természeted nagy segítségedre van abban, hogy jó benyomást tegyél feletteseidre. Ennek ellenére ez nem a fontos döntések és a nagy kiugrások időszaka. Inkább a felelősségvállaláson és az új célkitűzéseken van most a hangsúly. Az utóbbi időben kibontakozó terveidet nézd át újra, szentelj figyelmet a részleteknek is!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van úgy, hogy épp a változtatás tudja a helyzetedet stabilizálni. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod magad körül. Elég, ha a hozzáállásodon változtatsz, és tudatosítod magadban, hogy az életed irányítása a te kezedben van. Ez a hét megteremti a lehetőséget ahhoz, hogy a jövődet érintő kérdésekben fontos döntéseket hozz meg. Lehet, érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeit, de ez ne tántorítson el!


XII.22. - I.20.

Bak

A pénzügyeid most nagyobb odafigyelést igényelnek. Egy okos döntéssel nagyon előnyös helyzetbe hozhatod magad. Használd ki ezt a remek időszakot, mert nagy erőkifejtésekre vagy képes, mind fizikálisan, mind pedig szellemileg. A munkádat nagy lelkesedéssel végzed, a sikerélmények szinte szárnyakat adnak neked. Azért ne hagyd, hogy a hétvégére túlzottan a fejedbe szálljon a dicsőség, alázattal és hálával sokkal előbbre juthatsz.


Vízöntő

Újabb és újabb lehetőségek után kutatsz a héten, mert a jelenlegi helyzetedet nem érzed elég biztonságosnak. Törekvésed megalapozott, hiszen az elmúlt időszak kiszámíthatatlansága miatt nem árt, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben. Viszont, ha így teszel, akkor semmiben nem leszel képes igazán elmélyülni. Ez azt a veszélyt rejti magában, hogy letérsz az útról, ami az igazi célod felé vezet.


II.21. - III.20.

Halak

Sokat gondolkozol a pénzügyeiden, és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed azt a feladatot, amelyeket nap, mint nap neked kell megoldanod. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, akkor érdemes türelemmel lenned még egy kis ideig, mert hamarosan megtalál az a lehetőség, ami épp neked való és elnyeri a tetszésedet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak