Heti horoszkóp, 2024.06.24. - 2024.06.30.: A Bika a jó cselekedeteit sokszorosan visszakapja a sorstól

A Halak életébe megérkezhet a szerelem. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten nyugodtan pihenj egy kicsit és engedd meg magadnak a semmittevés örömét. Amennyiben teheted, kapcsolódj ki otthonodtól távol egy kényelmes hotelben, de ha épp erre nincs lehetőséged, akkor se csüggedj! Otthon is minden eszközöd megvan, hogy lazítani tudj. Tegyél fel egy arcmaszkot, főzz magadnak egy finom teát és merülj el egy illatos habfürdőben. Még jobb, ha mindezt egy kiadós testedzés után teszed. Hangulatod rendkívül pozitív, és ez másoknak is feltűnik, így például párodat teljesen lenyűgözheted optimista látásmódoddal.


IV.21. - V.20.

Bika

Mennyi feladat és teendő! Bizony a Bikákra mozgalmas hét vár. A munka mellett, most nagylelkűen bevállalhatnak egy kis plusz feladatot, merő jótékonykodásból, ami ugyan nagyon jó hatással lesz rájuk, de a hét végére teljesen kimeríti őket. Ne aggódjanak, ugyanis jó cselekedeteiket most kamatostul fogja megtéríteni a sors és maguk is érzik, hogy megemelkedik rezgésszintjük, mintha egy új dimenzióba léptek volna. Ez az önzetlen segítségnyújtás öröme.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Gondolataid a hét elején a jövő körül keringenek, és alkalmad nyílhat egy számodra fontos dolog megalapozására. Ne hamarkodd el, gondol át többször, és ha kell, ülj le egy hozzád közel álló személlyel beszélni a kétségeidről és a félelmeidről. Mindenekelőtt bízz magadban és abban, hogy képes vagy rá! Minden lehetőséged megvan a héten ahhoz, hogy csodálatos dolgokat vigyél véghez és megteremtsd azt, amire igazán vágysz!

VI.22. - VII.22

Rák

Dolgozz a héten még egy kicsit keményebben, és meglátod, a jutalom nem marad el. Lehetséges, hogy a hét közepére fáradt és kimerült lehetsz, de emlékeztesd magad arra, hogy miért is küzdesz. Ha azonban úgy érzed, egy kis kikapcsolódásra van szükséged, töltődj fel a családod körében, hiszen ők a napokban különösen nagy segítséget nyújthatnak neked. A hét végére te magad is elégedett lehetsz teljesítményeddel, és mások is elismerik azt, amit véghezvittél.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Úgy érzed, eljött a változás ideje és szívesen kipróbálnál valami újat. Készen állsz elengedni a régi énedet, hiszen rengeteget fejlődtél lelki szempontból az utóbbi időben. Szánd ezt a hetet az újrakezdésre! Takaríts ki mindent, szelektáld a régi, megunt holmijaidat. Légy nagyon szigorú magadhoz, válj meg mindentől, amit már nem használsz! Hidd el, utána úgy érzed majd magad, mint aki újjászületett. A lelkedben is teremts helyet az újnak. Kezdetnek például próbálj ki valamilyen szokatlan tevékenységet, amelyet eddig nem mertél!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Túl sok lehet a rutin az életedben, ezért a hét vége felé a Mars rávesz, hogy egy kicsit kitörj a tökéletességből: egy kis kaland, némi flört, ugyan mit árthat? Ha kapcsolatban élsz, ideje feldobni valamivel a szerelmi életeteket. Hidd el, a párod is díjazni fogja! De vigyázz, a munkahelyi feladatokban ne légy túl felületes és kapkodó, ugyanis ez most könnyen szemet szúrhat a felettesednek! Jobb, ha reggelente kicsit korábban kelsz, és nem nyomod meg annyiszor a szundi gombot, különben a kapkodás lesz a reggeli rutinod!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A körülötted lévő problémák hirtelen jelentéktelenné válnak, hiszen csak úgy árad belőled a vénuszi energia! A szerelem és az érzelmek a héten színesebbé tehetik a világot, sőt egy kissé el is homályosíthatják látásodat. Kedves és barátságos vagy mindenkivel, azonban légy résen, mert egy ismerős megpróbálhatja jóindulatodat kihasználni. A nemet mondást valószínűleg többször is kell gyakorolnod a héten, ugyanúgy, mint a helyes időbeosztást, hogy ne ússz el feladataid tengerében.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az élet nem habostorta, ezt a csillagok a héten ismét a tudomásodra hozzák. Úgy érezheted, minden és mindenki összeesküdött ellened,és emiatt rendkívül pesszimista és kritikus lehetsz. Vigyázni kell veled az elkövetkezendő napokban, mert olyan vagy akár egy időzített érzelmi bomba: bármelyik pillanatban robbanhatsz. Sírd ki magad egyik este, majd utána újult erővel vágj neki a következő napnak. Minden csak nézőpont kérdése és te magad is tudod, hogy bármivel meg tudsz küzdeni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten könnyen veszed az élet dolgait, és emiatt hajlamos lehetsz a halogatásra, sőt a lustaságra is. Előfordul, hogy az utolsó pillanatra hagyod a dolgokat, amiből kapkodás lesz, és ez bizony a munkád rovására megy. Jó, ha hét elején megtervezed a napirendedet, így biztosan nem feledkezel meg semmiről és jut időd saját magadra is. A struktúra és a rendszer kulcsfontosságú lehet, és segíthet elvesztett motivációd megtalálásában.


XII.22. - I.20.

Bak

Szerelmi téren villámgyors tempóra válthatnak a dolgok és hipp-hopp arra eszmélhetsz, hogy fülig szerelmes vagy. Ne félj a saját érzéseidtől, nyugodtan engedj teret nekik és vállald fel őket büszkén. A munkahelyeden kicsit több türelemre és diplomáciai érzékre lesz szükséged, és most jobb, ha kimaradsz az alaptalan szóbeszédekből. Néha kicsit túl sokat várhatsz másoktól, és ezt néhányan nehezményezhetik.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Vízöntőként rendkívül fontos szerepet töltenek be az életedben a barátok. A héten mindenképp szánj időt rájuk, ha kell szervezz meg egy nagyobb összejövetelt, hiszen imádod a pezsgést! Humorod és sziporkázó egyéniséged egy csapásra a társaság lelkévé tesz és bizony te élvezed ezt a rivaldafényt. De vigyázz, mivel lehetséges, hogy valaki féltékenységgel tekint rád! Ez a későbbiekben rosszindulatú pletykákat is szülhet, ezért nem árt jól megnézni, kit engedsz be a házadba.


II.21. - III.20.

Halak

Hódításra és szenvedélyre vágyhatsz június utolsó hetében, ez nem is kérdés. Különösen odafigyelsz a külsődre, s ebből kifolyólag sok elismerő bókot zsebelhetsz be. Ha szingli vagy, akkor nem kizárt, hogy egy ismerkedés komolyabbra fordul és te magad is rádöbbensz, hogy érzéseid kezdenek más irányt váltani. A kapcsolatban élő Halak számára is sok izgalmat tartogat a hét, és most bármit is hozzon a sors, ők a legjobbat látják benne.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...