Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.01.08. - 2024.01.14.: Az Oroszlán életében egy igazán örömteli időszak veszi kezdetét

A Bak jelentős sikereket könyvelhet el. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Nagyon fáradtnak érzed magad. Így képtelen vagy azt a teljesítményt hozni,amit eddig megszoktak tőled. Talán jó ötlet lenne, ha pihennél néhány napot, így eredményesebben oldanád meg a feladataidat. A párkapcsolatodban lehet néhány vita, amelyek főleg az anyagiak miatt robbanhatnak ki.


IV.21. - V.20.

Bika

Sokat agyalsz a pénzügyi helyzeteden, és arra a megállapításra juthatsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed a mindennapjaidat. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor érdemes várnod még egy kicsit. Hamarosan rátalálsz arra a lehetőségre, amelyre vágytál. A magánéletedben kisebb viták mérgezhetik a harmóniát, ezek félreértésekből és sértődésekből adódhatnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten a csillagok a tanulásra és az tudásvágyadra lesznek a legnagyobb hatással. Ezért érdemes lenne ezt az időszakot főként a tanulásra és az új ismeretek elsajátítására fordítanod. Hidd el, a későbbiekben nagy hasznát veszed majd a most tanultaknak. Ha túlságosan feszültnek érzed magad, akkor a legegyszerűbben úgy szabadulhatsz meg a stressztől, ha egy romantikus estét eltöltesz a pároddal vagy kikapcsolódsz kicsit a barátaiddal.

VI.22. - VII.22

Rák

Több munkát vállalsz el, mint amit képes vagy teljesíteni, mert így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munka kapcsolatok megkönnyítik a közös munkát és megnövelik a hatékonyságot, tedd kellemesebbé a munkahelyi légkört. A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor semmi nem zavarja meg a családi harmóniát, legszívesebben a telefonodat is kikapcsolnád.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Álmodozó hangulatban lehetsz, ám ez nem segíti elő, hogy pontosságot igénylő feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Ha nem jegyzel fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. A magánéletedben örömteli időszak várható, Talán ez annak köszönhetően, hogy eleve romantikusabb hangulatban vagy, mint általában. Nagyon szép pillanatokban lehet részetek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha valamilyen belső probléma gyötör, akkor jó, ha kellő távolságot tartasz másoktól ebben az időszakban. Mivel ez a saját belső küzdelmed, ezzel neked kell egyedül megbirkóznod. Miután túl leszel rajta, sokkal erősebbé válik az önértékelésed. Egy hozzád közel álló személy alapos fejtörést okozhat vagy aggasztó hírek érkezhetnek róla. Bármi történjen is, ne ess kétsége, győződj a hírek valódiságáról.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Lassabban haladhatsz a munkáiddal és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenni magaddal szemben, hiszen kapkodással nem mész semmire. Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek. A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömökben tudj osztozni a szeretteiddel ehhez viszont elkerülhetetlen, hogy több időt tölts velük.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A legjobb az lenne a számodra, ha egyedül dolgozhatnál, mivel nehezedre esik együttműködni a munkatársaiddal. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik, így fontos információkról maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak a hangulati ingadozásaid is, ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is. Talán nem ártana egy alapos kivizsgálás, hogy fáradságod mögött nem betegség húzódik-e meg.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Sokkal kreatívabb vagy a héten, mint általában, ezért most hajlandó lehetsz arra is, hogy segíts a feladatok megszervezésében. Ha valóban felvállalod a szervező szerepet, akkor olyan feladatokkal is megbízhatnak, amelyek nagyon fognak neked tetszeni és kiélheted bennük kreativitásodat. A héten megmutatod kedvesednek, hogy igazi örömöt jelent számodra a vele töltött idő.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a párkapcsolatodra helyeződik a hangsúly. Az eddig halogatott és nem tisztázott problémák most elemi erővel törhetnek a felszínre. A magánéleti gondjaidba pedig ne engedj beleszólást senkinek, mert az csak is kettőtökre tartozik. A munkádban viszont sorozatos sikereket könyvelhetsz el, és minden mesésen alakul. Ha esetleg állásváltoztatáson gondolkodsz, bátran vágj neki, mert itt is siker koronázza az erőfeszítéseidet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ha van türelmed meghallgatni és érzelmileg támogatni őket, akkor ezért nagyon hálásak lesznek és egyszer még neked is szükséged lehet a bátorításukra. A magánéletedre már nem jut elegendő türelmed és energiád, mikor esténként kimerülten hazaérsz. Azért ügyelj arra, hogy ne hagyd magad kihasználni, mert előbb vagy utóbb így te is rászorulsz a vigasztalásra.


II.21. - III.20.

Halak

Mindig határozottan kezeled a feladataidat, de most még inkább kézben tartod a számodra fontos ügyeidet. Ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert. Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó időszak arra, hogy kedveseddel kimozduljatok. Tervezzetek pár közös programot!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.