Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.11.20. - 2023.11.26.: Az Oroszlán életében véget érnek a nehézségek, és megérkeznek a pozitív változások

A Mérleggel annyi jó dolog történik, hogy felborul a lelki békéje. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A kapcsolatodban sajnos nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt szeretted volna. Talán régi félreértések, sértődések kerülnek újra elő, ezeken neked is érdemes lenne elgondolkodnod. Itt az ideje, hogy végre tisztába tedd ezt a dolgot, hacsak nem akarod, hogy néhány emberi kapcsolatod végleg megszakadjon. Viszont arra ügyelj, ne engedd, hogy mások érzelmi manipulációi rossz irányba vezessenek.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten fordíts figyelmet arra, hogy ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. Túl sokat aggodalmaskodsz a pénzügyeid miatt, pedig valójában nem fenyeget pénztelenség. A magánéletedben érdemes lenne tisztázni a pároddal néhány dolgot. Előfordulhat, hogy ezek a kényes kérdések összefüggnek az anyagiakkal, de sajnos ez elkerülhetetlen. Még akkor is, ha ez mindkettőtöknek kellemetlen.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez a hét feszültebb hangulatban köszönt rád. Talán az elmúlt időszakban túl sok minden történt és még nem tudtad feldolgozni. Próbálj meg kissé kiszakadni a mindennapok problémáiból. A hétvégék erre jó lehetőségeket tartogatnak, tölts minél több időt a szeretteid társaságában, meglátod szinte újjászületsz.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten csak úgy sziporkázol a Skorpió jegyében csoportosuló bolygók hatására. A legváratlanabb pillanatokban jutnak eszedbe jobbnál, jobb ötletek, amelyeket nagy eséllyel meg is valósíthatsz. A magánéletedben viszont viharfelhők gyülekeznek, mivel a pároddal nehezen találod meg a közös hangot. Amennyiben nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, a kapcsolatotok hamarosan akár véget is érhet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hét pozitív változást hozhat számodra, amennyiben pénzügyi gondok gyötörtek az utóbbi időben. A megnövekedett bevételeidből szép lassan sikerül rendezned az anyagi helyzetedet. Viszont a héten központi szerepet kaphat az életedben a napi rutinod és egy egészségesebb életvitel kialakítása. Arra ügyelj, ha elhatározod magad, akkor a kezdeti lelkesedést ne hagyd elveszni.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten nehezen találod a lelki békédet, mert a jelenlegi helyzetedet túl borúsan látod. A rossz érzésektől nem tudsz szabadulni. Talán ha kibeszélnéd a benned dúló érzéseidet egy megbízható barátodnak az sokat segíthetne. Mivel szereted a rendet, a tisztaságot, talán ha beiktatnál egy alapos tavaszi nagytakarítást, ezzel kisöpörnél minden rossz energiát a környezetedből, a jó kedved is visszatérne.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Feszülten indul számodra a hét, mivel az elmúlt időszakban túl sok olyan dolog történt, amit még nem tudtál feldolgozni. Ráadásul a hét első napjaiban is újabb váratlan események érnek, bár ezek pozitívak lesznek még is kibillentenek a komfortzónádból. Ezeket a váratlan helyzeteket érdemes lenne önvizsgálatra felhasználnod, mert sokat tanulhatsz általuk, ráadásul lezáratlan érzelmi ügyeket hozhatnak felszínre.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Folyamatosan tervezgetsz, egyértelműen tudod, hogy mit szeretnél, mely terveidet szeretnéd valóra váltani. Ráadásul remek lehetőségek adódhatnak a munkáddal és a karriereddel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy amivel ez idáig foglalkoztál, az nem nyújtott akkora előrelépést számodra. Most viszont olyan lehetőség kapujában állhatsz, amelyről nem is álmodtál.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha elégedetlen vagy az életed bármely területével, akkor valószínűleg a héten lépéseket teszel ezek megváltoztatására. Nagy valószínűséggel nagyobb áldozatokat kell hoznod, mint amire számítottál, de remek kommunikációs készségednek köszönhetően ügyesen veszed az akadályokat. A magánéletedben is pozitív változásokra számíthatsz.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten lassabban haladhatsz a munkáddal és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Pedig most érdemes lenne türelmesnek lenned, hiszen idegeskedéssel és türelmetlenséggel nem mész semmire, sőt még ronthatsz is a helyzeten. Adj időt magadnak mindenre, főleg azokra az elmaradt dolgaidra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Általában a megfelelő határozottsággal kezeled az aktuális feladataidat. Éppen ez a fajta határozottság adhatja meg neked a héten azt a fajta sikerélményt, amelyre már nagyon régóta vágysz. Nagy lelkesedésedben viszont ügyelj arra, hogy figyelj a környezeted igényeire és érzelmeire. Ellenkező esetben az egyik probléma megoldása után, beleeshetsz a következőbe.


II.21. - III.20.

Halak

Meglepő változások elé nézel. A héten történő események olyan útra terelhetnek, amely akár az eddig elképzelt jövőképedet is megváltoztathatja. Ehhez viszont meg kell tenned bizonyos lépéseket és akár nagyobb áldozatot is kell hoznod. Bár lehet, hogy jelenleg nincs túl sok energiád és kedved mindehhez, de ha jobb életed szeretnél magadnak, akkor kénytelen leszel a tettek mezejére lépni.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.